”A fost nevoie ca un manager din Premier League să ia contact cu virusul pentru ca ei să facă ceva! Este rușinos!”, a scris Neville pe contul său de Twitter, făcând referire la decizia Premier League ca meciurile din acest weekend să se dispute. Totuși, cei care conduc prima ligă din Anglia se vor întruni astăzi de urgență după ce Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, a anunțat că a fost depistat pozitiv cu coronavirusul.
Drept urmare, întreg lotul lui Arsenal a intrat în autoizolare iar meciul cu Brighton nu se mai poate disputa. Într-o situație similară este și Chelsea, acolo unde Callum Hudson-Odoi a fost depistat pozitiv iar toți jucătorii se află în autoizolare. Meciul lor cu Aston Villa din acest weekend a fost și el amânat.
Jamie Carragher, legenda lui Liverpool, a reacționat și el pe Twitter: ”Este inevitabil ca Premier League și Football League (ligile inferioare din Anglia) să fie suspendate astăzi. Nu poți începe viitorul sezon până nu se încheie cel de acum. Fără câștigătoare? Cine merge în Champions League? Leeds și West Bromwich Albion și încă o echipă vor rata promovarea?”.
Fotbal
Primul club important care spune un "NU" răspicat pariurilor. "Distruge vieți"! Decizia luată
ACUM 22 MINUTE
Mai multe echipe din Premier League și-au anulat conferințele de presă de astăzi, cele de dinaintea etapei din Premier League. Astfel, Chelsea, Bournemouth și West Ham au anunțat că antrenorii nu vor mai discuta cu presa. Este, probabil, încă un semn că etapa din weekend nu se va mai disputa. Așteptăm în continuare deznodământul întâlnirii oficialilor Premier League de astăzi dimineață.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Klopp a fost la un pas să se bată cu Milner: "Puteai vedea în ochii lui Jurgen că nu va da înapoi"
ACUM O ORĂ
Ligue 1
Singurul fotbalist mai trist decât Messi, la PSG: "Nu mai știe să zâmbească!"
ACUM 2 ORE