Deși Liverpool nu a făcut decât un singur transfer în această perioadă de mercato, Jurgen Klopp nu s-a arătat deloc îngrijorat de acest lucru și chiar a declarat că omogenitatea ar putea fi un mare avantaj pentru echipa sa în sezonul care stă să înceapă.
Liverpool pornește în noua stagiune în calitate de campioană în Premier League, iar obiectivul va fi în mod evident repetarea succesului din sezonul trecut. Faptul că există omogenitate în echipă este un lucru cert, dar întrebarea care se pune este cât de mult mai poate obține Klopp de la acest lot de jucători, care vin după 3 sezoane epuizante.
https://i.eurosport.com/2020/02/18/2779346.jpg
Premier League
Ronaldo nu ar fi adus niciun plus pentru Manchester United, dimpotrivă
06/10/2021 LA 09:39

Gary Neville și Jamie Carragher văd aceeași problemă la Liverpool

Garry Neville crede că Liverpool se va bate din nou pentru titlu, dar lipsa prospețimii ar putea fi o mare problemă: "Liverpool este echipa pe care vor dori toți să o bată, iar asta va deveni un stres pentru ei. Au avut trei sezoane aceeași jucători. Au obținut performanțe excelente jucând o finală de Champions Leaguea acum 3 ani, apoi câștigând Champions League în anul următor, pentru ca sezonul trecut să triumfe în Premier League. Este o cerere masivă din punct de vedere psihologic, mental și fizic. E greu ca timp de 3 ani să ai aceiași colegi, aceleași relații, aceleași mesaje sau glume, fără a avea nici un element nou în cadrul vestiarului."
Fostul mare jucător de la Manchester United consideră că venirea lui Thiago Alcantara ar putea fi extrem de benefică pentru Liverpool: "Această continuitate poate deveni uneori epuizantă, dar ideea ca Thiago să vină la Liverpool în acest moement este foarte bună. Venirea lui ar putea elimina acele probleme apărute în echipă după 2-3 ani în aceeași formulă."
Fostul mare fundaș al "cormoranilor", Jamie Carragher, este și el de acord cu observațiile lui Garry Neville: "Dacă Liverpool nu câștigă Premier League în acest sezon, nu cred că va fi pentru că le-ar fi lipsit motivația. Această echipă din Liverpool a jucat într-o finală a Ligii Campionilor, a revenit anul următor și a câștigat-o, apoi a câștigat Premier League. Singura mea grijă pentru Liverpool este că echipa nu s-a schimbat prea mult."
Carragher așteaptă în continuare unul sau 2 transferuri la echipa sa de suflet: "Uneori ai nevoie doar de un pic de prospețime, în primul rând din punct de vedere mental. Va fi interesant să vedem dacă vor face unul sau 2 transferuri în ultima parte a perioadei de mercato."
Spectacolul din Premier League se întoarce! Acesta este programul meciurilor din prima etapă care vor fi transmise pe Eurosport 1:

Etapa 1, Premier League 2020-2021

Premier League
"Va pune o presiune imensă pe el!" Ce l-a enervat de fapt pe Ronaldo după remiza cu Everton
04/10/2021 LA 17:33
Premier League
Klopp, uluit de golul lui Salah cu City: "Fanii își vor aminti de golul lui și peste 60 de ani"
04/10/2021 LA 08:13