În urmă cu două zile, poate cel mai înzestrat fotbalist al tuturor timpurilor ne-a părăsit. De atunci, cei mai mulţi dintre actualii sau foştii mari fotbalişti au adus un tribut memoriei lui "El Pibe D'Oro", care, dincolo de derapajele din viaţa personală, a ştiut să se facă plăcut şi să clădească relaţii cu foştii adversari.
În acest context, Paul Gascoigne, un fotbalist cu un har uriaş, dar care a dat senzaţia că nu şi-a atins niciodată potenţialul, a povestit o întâmplare amuzantă, cu el şi "butoiaşul atomic" în prim plan. Într-un duel Sevilla - Lazio, din sezonul 1992-1993, în care Maradona a evoluat pentru gruparea andaluză, cei doi mari mijlocaşi ofensivi s-au întâlnit într-un meci de Cupa UEFA.
Fotbal
Seara magică a "băiatului de Aur", Moruțan. Nota primită, "palmele de bucurie" ale lui Terim
26/09/2021 LA 19:32
"M-am dus la el înainte de meci şi i-am zis: "Diego, sunt beat". Ştiţi ce mi-a răspuns? "E în regulă, Gazza, şi eu". Am marcat apoi un gol şi m-am uitat la el şi i-am zis: "Să te văd acum, bate asta". Vorbeam cu el în italiană, deşi nu ştiam foarte bine limba, abia ajunsesem în Serie A. Nu aveam cum să ne înţelegem altfel, el nu ştie engleza, eu nu cunosc spaniola", a rememorat Gascoigne, în cadrul programului ITV Good Morning Britain.
Fotbal
Messi şi-a vărsat în sfârşit frustrarea: "M-aţi tratat ca pe un eşec!"
09/09/2021 LA 07:32
Premier League
Un matematician de la Oxford a stabilit GOAT-ul din fotbal. Verdictul specialistului
08/09/2021 LA 14:20