În urmă cu două zile, poate cel mai înzestrat fotbalist al tuturor timpurilor ne-a părăsit. De atunci, cei mai mulţi dintre actualii sau foştii mari fotbalişti au adus un tribut memoriei lui "El Pibe D'Oro", care, dincolo de derapajele din viaţa personală, a ştiut să se facă plăcut şi să clădească relaţii cu foştii adversari.
În acest context, Paul Gascoigne, un fotbalist cu un har uriaş, dar care a dat senzaţia că nu şi-a atins niciodată potenţialul, a povestit o întâmplare amuzantă, cu el şi "butoiaşul atomic" în prim plan. Într-un duel Sevilla - Lazio, din sezonul 1992-1993, în care Maradona a evoluat pentru gruparea andaluză, cei doi mari mijlocaşi ofensivi s-au întâlnit într-un meci de Cupa UEFA.
Liga Campionilor UEFA
#VOCE Napoli, repetabilă speranță
04/10/2022 LA 07:36
"M-am dus la el înainte de meci şi i-am zis: "Diego, sunt beat". Ştiţi ce mi-a răspuns? "E în regulă, Gazza, şi eu". Am marcat apoi un gol şi m-am uitat la el şi i-am zis: "Să te văd acum, bate asta". Vorbeam cu el în italiană, deşi nu ştiam foarte bine limba, abia ajunsesem în Serie A. Nu aveam cum să ne înţelegem altfel, el nu ştie engleza, eu nu cunosc spaniola", a rememorat Gascoigne, în cadrul programului ITV Good Morning Britain.
Serie A
5 motive pentru care Serie A este cel mai imprevizibil campionat din Europa
19/09/2022 LA 11:24
Serie A
#Voce Serie A revine cu nopțile ei magice
13/08/2022 LA 08:03