Ianis Hagi este jucătorul lui Glasgow Rangers, cea care l-a cumpărat definitiv de la Genk! Anunțul a fost făcut de italienii de la Gazzetta dello Sport, urmând ca cei de la Genk și Rangers să confirme oficial mutarea.
Ianis Hagi era împrumutat de Genk la Rangers până în iunie. Cum sezonul din Scoția a fost oprit definitiv, Ianis putea să se întoarcă la echipa din Belgia mai devreme. Însă cei de la Glasgow Rangers au decis să activeze clauza de 5 milioane de euro existentă în contractul de împrumut.

Renunță Lazio?

Fotbal
Ianis Hagi s-a accidentat în meciul lui Rangers din Cupa Scoției! Care este starea mijlocașului
22/01/2022 LA 10:38
Jurnaliștii italieni scriu că transferul definitiv al lui Ianis Hagi la Rangers nu înseamnă neapărat că varianta Lazio a picat. Însă italienii ar trebui să negocieze de acum cu cei de la Rangers care va cere o sumă mai mare de bani în schimbul internaționalului român.
"Transferul lui Ianis Hagi, atacantul român al celor de la Rangers, devine acum mult mai complicat pentru Lazio. Fiul lui Gheorghe Hagi a fost cumpărat definitiv de clubul scoţian, acolo unde juca din ianuarie, împrumutat de la Genk. Rangers a activat clauza de răscumpărare pentru 5 milioane de euro şi acum este proprietara jucătorului. Dacă Rangers nu ar fi făcut asta, Lazio putea investi aceeaşi sumă pentru a-l aduce pe Ianis Hagi" scriu cei de la Gazzetta dello Sport.
Astfel, cei de la Lazio au prioritizat transferul unui alt jucător, ghanezul de 20 de ani de la Nordsjaelland, Mohammed Kudus.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Denis Alibec, aproape de altă formație din Liga 1, după ce Dan Petrescu îl consideră "indezirabil"
04/01/2022 LA 05:21
Fotbal
NEWS ALERT: Edi Iordănescu şi-a găsit echipă! "Miercuri semnează!"
03/01/2022 LA 20:23