Internaționalul român, Ianis Hagi, ar putea fi cedat în a doua parte a sezonului de către cei de la Genk pentru a prinde mai multe minute. Jurnaliștii de la Voetbal Nieuws scriu că Genk nu are nicio intenție de a-l ceda definitiv.
Hagi Jr a fost transferat în vara trecută de Genk de la Viitorul și a semnat un contract până în 2024. El nu a jucat însă foarte mult nici în campionat, și nici în UEFA Champions League.
Ianis a prins doar 6 partide ca titular și a intrat pe parcurs în alte 8 meciuri, reușind în total 3 goluri în Jupiler League. În UCL, Ianis a fost titular doar la partida cu Napoli și a intrat pe teren în alte 4 partide, nereușind vreun gol.
Fotbal
Ianis Hagi s-a accidentat în meciul lui Rangers din Cupa Scoției! Care este starea mijlocașului
ACUM 7 ORE
Jurnaliștii belgieni scriu că deși Ianis Hagi și-a exprimat dorința să fie cedat la altă echipă, cei de la Genk nu își doresc acest lucru.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Denis Alibec, aproape de altă formație din Liga 1, după ce Dan Petrescu îl consideră "indezirabil"
04/01/2022 LA 05:21
Fotbal
NEWS ALERT: Edi Iordănescu şi-a găsit echipă! "Miercuri semnează!"
03/01/2022 LA 20:23