Fostul fundaș din Ghencea s-a întâlnit săptămâna trecută cu Mădălin Hîncu, comandantul CSA Steaua, pentru a discuta posibila sa numire în conducerea "roș-albaștrilor". Ogăraru i-a prezentat oficialului ideile sale de dezvoltare a academiei de copii și juniori, precum și a primei echipe care se luptă pentru promovarea în Liga a 2-a.
După o analiză atentă, se pare că board-ul clubului a luat decizia finală: Ogăraru este omul potrivit pentru această funcție.
"Eu sper că va începe la 1 decembrie. George Ogăraru va fi managerul întregii secții de fotbal. Se va ocupa de centrul de copii și juniori, echipa mare și tot ce înseamnă baza sportivă de fotbal.
Premier League
Barcelona și Liverpool pregătesc o super-afacere! Schimbul de jucători pregătit de cei doi granzi
ACUM O ORĂ
El va avea un rol de manager pe toată disciplina fotbal, de la intrarea copilului în clubul Steaua și până la ieșirea acestuia. Va avea ultimul cuvânt, de comun acord cu antrenorul principal", a spus Mădălin Hîncu, pentru Digisport.

Ogăraru se implică la CSA Steaua! Fostul fundaș va fi managerul secției de fotbal

Comandantul CSA Steaua a detaliat planul pus la cale pentru anul viitor:
"De la sfârșitul anului 2020 suntem într-o continuă transformare. Va începe domnul George Ogăraru la 1 decembrie, iar până la începutul lunii iunie va face o analiză pe tot centrul de copii și juniori. Va vedea ce lucrează, cum lucrează fiecare antrenor.
Vom vedea ce antrenori vor rămâne, ce antrenori vor pleca. Ne dorim să facem un centru de excelență, unde să vină cât mai mulți copii să joace fotbal, iar dintre aceștia să poată promova la echipa mare cei cu calități", a mai declarat Mădălin Hîncu.
CSA Steaua, echipa pregătită de Daniel Oprița, este lider în Liga a 3-a (seria a 4-a), după 10 etape, cu un avans de două puncte față de FCSB 2.
Liga
Barcelona primește despăgubiri de la FIFA în urma accidentării lui Araujo! Cât vor lua catalanii
ACUM 2 ORE
Liga Națiunilor UEFA
România – Bosnia se va juca cu casa închisă! Interes uriaș pentru meciul care ne poate retrograda
ACUM 3 ORE