George Pușcaș a demonstrat vineri seară forma de joc foarte bună pe care o traversează, înaintea meciurilor pe care România le joacă în Liga Națiunilor în luna noiembrie. Internaționalul român a marcat un gol în meciul pierdut dramatic de Reading cu Coventry, scor 2-3, în etapa a noua din Championship. George Pușcaș a fost introdus târziu pe teren în a doua repriză și a prins doar 11 minute, însă a reușit să marcheze pentru Reading.
Echipa românului a suferit primul eșec în acest sezon de Championship, însă este sigură că va încheia etapa tot pe primul loc, cu 22 de puncte.La Birmingham, Reading a fost condusă la pauză cu 0-1, după golul lui Hamer. Joao a egalat pentru echipa lui Pușcaș în minutul 66, dar Godden a adus-o în avantaj pe Conventry.
Championship
"O mare dezamăgire!" Dezvăluirea unui jurnalist englez: ce planuri are Reading cu George Pușcaș
06/01/2022 LA 10:41

George Pușcaș, gol în meciul pierdut dramatic de Reading

Pușcaș a fost introdus pe teren în minutul 80, McCallum a majorat avantajul gazdelor după o greșeală uriașă a portarului advers, însă internaționalul român a fost jucătorul mai inspirat și a reușit să marcheze în stil de mare atacant, în prelungirile partidei.Până la meciurile României cu Norvegia și Irlanda de Nord din noiembrie, plus amicalul împotriva celor din Belarus, Pușcaș mai poate juca în două meciuri pentru Reading. Echipa românului o va întâlni pe Preston, pe 4 noiembrie, iar apoi adversara lui Reading va fi Stoke. Ambele meciuri se vor disputa pe "Madejski Stadium".
  • Echipa de start a lui Reading: Rafael – Esteves, Richards, Moore (c) (McIntyre 80), Morrison, Rinomhota, Laurent, Semedo, Olise (Pușcaș 80), Aluko, Joao.
Championship
O nouă ironie la adresa lui George Pușcaș! Ce bornă impresionantă a atins la Reading
12/12/2021 LA 13:08
Championship
George Pușcaș va fi coleg la Reading cu un atacant pe care Liverpool a plătit 41 de milioane de €
15/11/2021 LA 20:30