CFR are mari probleme în ofensivă, dar lucrurile ar putea să arate diferit în partea a doua a sezonului. Sport.ro anunță că George Pușcaș e aproape să revină în fotbalul românesc, la aproape 9 ani distanță de la despărțirea de Bihor Oradea.
Considerat un puști minune, actualul jucător al lui Reading a ajuns la Inter la doar 16 ani, însă nu a confirmat, fiind permanent împrumutat. Din 2019, atacantul naționalei a ales Reading, însă randamentul din ultima perioadă i-a adus critici din partea fanilor.
Vârful nu mai pare o soluție pentru formația din Championship, după ce nu a marcat vreun gol tocmai din primăvară, clubul englez fiind dispus să renunțe la el. Ideal ar fi un transfer definitiv, dar CFR nu are suma aferentă unei astfel de mutări. Cel mai probabil se va ajunge la un împrumut, oficialii lui Reading sperând că fotbalistul își va reveni în Liga 1, astfel încât să îl vândă în vară.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, încă 6 ani la CFR Cluj! Cifrele contractului + Ce a cerut antrenorul
ACUM O ORĂ
Dan Petrescu insistă pentru această variantă, fiind convins că internaționalul nostru poate să își recapete strălucirea arătată la naționala de tineret. Pușcaș e exact genul de atacant pe care tehnicianul din Gruia îl caută: masiv, puternic, cu o bună lovitură de cap, un adevărat target man.

Pleacă Alibec, vine Pușcaș?

Interesul pentru Pușcaș vine în contextul în care Alibec, pe hârtie un om de bază pentru campioană, nu e mulțumit de modul în care fostul mare internațional pregătește echipa, considerând că antrenamentele sunt prea tari. Relația dintre cei doi s-a deteriorat, iar vârful venit sub formă de împrumut de la Kayserispor vrea să se întoarcă în Turcia din iarnă.
Ieri, în înfrângerea cu Alkmaar, Alibec l-a enervat pe Super-Dan, iar acesta l-a schimbat la pauză, semn că lucrurile dintre cei doi nu sunt nici pe departe ideale.
"Nu-mi place să țin în teren jucătorii care au galben și sunt nervoși. Alibec a avut un gest în care arbitrul putea să îi dea și roșu. Nu se face așa ceva în Europa, mai ales când e convocat și la echipa națională!", a spus, vizibil iritat, Petrescu, după meci.
Romanian Liga I
CFR Cluj are un nou obiectiv după calificarea în sferturile Cupei României! Anunțul lui Dan Petrescu
IERI LA 21:10
Romanian Liga I
Farul Constanța a făcut scorul campionatului cu FC Botoșani! Elevii lui Gică Hagi, victorie cu 8-0
04/12/2022 LA 13:12