Pușcaș a fost rezervă și a intrat în minutul 60 în locul lui Baldock, însă evoluția sa a lăsat de dorit. Românul a fost criticat dur de presa din Anglia și a fost acuzat că a ”călcat pe minge” irosind o ocazie extrem de importantă pentru Reading.
„A călcat pe minge la cea mai bună ocazie a noastră din a doua repriză. La fel de izolat ca de fiecare dată când Bowen alege să-l joace pe el sau pe Baldock pe cont propriu – care este definiția din nou a nebuniei?”, au scris cei de la TheTilehurstEnd în cronica partidei, oferindu-i lui Pușcaș nota cinci.

Reading, în criză financiară

Romanian Liga I
Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv din "Groapă"
ACUM 2 ORE
Pușcaș are șanse mici să mai rămână la formația din Championship din vară. Clubul traversează o perioadă teribil de grea din punct de vedere financiar și va fi nevoit să își vândă fotbaliștii de valoare.
Golgheterul echipei, cu 9 goluri în 31 de etape, internaționalul român va ajunge probabil în perioada de mercato de vară la o altă formație. Getreading.co.uk anunță că formația suferă enorm din punct de vedere financiar, după perioada de pandemie, astfel că oficialii vor fi nevoiți să vândă cei mai buni jucători. Pe lista fotbaliștilor cheie care vor părăsi Madejski Stadium se află Liam Moore, John Swift, Yakou Meite și George Pușcaș.
Situația la Reading e una dramatică, după ce 8 jucători de la echipa mare vor pleca gratis. Aceștia se află la final de contract și au refuzat deja propunerile de prelungire. Printre ei se află și Danny Loader care nu a acceptat nici măcar să rămână la club până la finalul sezonului. Lui îi expiră angajamentul astăzi, iar de mâine nu se va mai prezenta la antrenamentele conduse de Mark Bowen.
Liga Campionilor UEFA
Cine câștigă finala UCL și de ce? Oameni importanți din fotbalul românesc au păreri diferite
ACUM 2 ORE
Liga
Negocierile dintre Barcelona și Dembele s-au încheiat! Ce decizie a luat fotbalistul
ACUM 2 ORE