Pușcaș a fost rezervă și a intrat în minutul 60 în locul lui Baldock, însă evoluția sa a lăsat de dorit. Românul a fost criticat dur de presa din Anglia și a fost acuzat că a ”călcat pe minge” irosind o ocazie extrem de importantă pentru Reading.
„A călcat pe minge la cea mai bună ocazie a noastră din a doua repriză. La fel de izolat ca de fiecare dată când Bowen alege să-l joace pe el sau pe Baldock pe cont propriu – care este definiția din nou a nebuniei?”, au scris cei de la TheTilehurstEnd în cronica partidei, oferindu-i lui Pușcaș nota cinci.

Reading, în criză financiară

Serie A
Propunerea revoluționară a antrenorului de la Milan care ar putea schimba radical fotbalul
ACUM 43 MINUTE
Pușcaș are șanse mici să mai rămână la formația din Championship din vară. Clubul traversează o perioadă teribil de grea din punct de vedere financiar și va fi nevoit să își vândă fotbaliștii de valoare.
Golgheterul echipei, cu 9 goluri în 31 de etape, internaționalul român va ajunge probabil în perioada de mercato de vară la o altă formație. Getreading.co.uk anunță că formația suferă enorm din punct de vedere financiar, după perioada de pandemie, astfel că oficialii vor fi nevoiți să vândă cei mai buni jucători. Pe lista fotbaliștilor cheie care vor părăsi Madejski Stadium se află Liam Moore, John Swift, Yakou Meite și George Pușcaș.
Situația la Reading e una dramatică, după ce 8 jucători de la echipa mare vor pleca gratis. Aceștia se află la final de contract și au refuzat deja propunerile de prelungire. Printre ei se află și Danny Loader care nu a acceptat nici măcar să rămână la club până la finalul sezonului. Lui îi expiră angajamentul astăzi, iar de mâine nu se va mai prezenta la antrenamentele conduse de Mark Bowen.
Romanian Liga I
Trei antrenori pentru Rapid după a treia înfrângere consecutivă pe teren propriu a lui Mihai Iosif
ACUM O ORĂ
Premier League
Tottenham și Arsenal, gata să înceapă negocierile cu Barcelona pentru un star căzut în dizgrație
ACUM 2 ORE