George Puscaș a marcat un nou gol în tricoul lui Reading, iar suporterii clasatei a 13-a din Championship au scris cât de calm a fost internaționalul român în timpul execuției. Reading joacă astăzi în deplasare la Charlton, iar George Puscaș a început partida ca titular în atacul oaspeților.
Reading a obținut un penalty în startul partidei, iar Pușcaș a transformat fără emoții de la 11 metri. A fost a 11-a reușită pentru Pușcaș în acest sezon de Championship. Românul este al doilea marcator al echipei, fiind depășit doar de Meite, care are 12 goluri marcate. Pușcaș are de asemenea 3 pase decisive în campionat pentru Reading.
Championship
"O mare dezamăgire!" Dezvăluirea unui jurnalist englez: ce planuri are Reading cu George Pușcaș
06/01/2022 LA 10:41

George Pușcaș visează să joace în Premier League

Internaționalul român, George Pușcaș, a recunoscut că e visul lui să joace în Premier League. Jurnaliștii englezi de la Football League World l-au lăudat pe Puski, despre care scriu că interesul pentru atacantul român crește, iar în perioada următoare va primi mai multe oferte datorăti evoluțiilor lui foarte bune de la Reading.
"Situația lui Pușcaș este una dificilă. Sunt multe echipe interesate de el și nu e de mirare. Românul este un om al golului de valoare și a fost genial la Reading. 11 goluri în 33 de apariții nu e un record rău deloc. E încă tânăr și are o vârstă decentă, așa că te aștepți ca interesul să crească având în vedere modul în care s-a adaptat aici. Reading vor dori să-l păstreze, însă situația financiară va fi un semn de întrebare", a transmis jurnalistul George Harbey.
George Pușcaș a mărtuisit că vrea să joace în Premier League. El a spus că este un mare fan al atacantului celor de la Tottenham, Harry Kane, și că visează să ajungă în prima ligă din Anglia: “Simt că aici e locul meu. Simt campionatul foarte puternic și vreau să joc din ce în ce mai bine și să ajung la următoare etapă în care pot să-mi îndeplinesc un vis și să pun rezultatul muncii mele. Obiectivul meu este să joc în Premier League. Sunt încrezător că voi ajunge să joc și să evoluez acolo, munca te răsplătește mereu!”
Championship
O nouă ironie la adresa lui George Pușcaș! Ce bornă impresionantă a atins la Reading
12/12/2021 LA 13:08
Championship
George Pușcaș va fi coleg la Reading cu un atacant pe care Liverpool a plătit 41 de milioane de €
15/11/2021 LA 20:30