Cu 4 goluri în 8 partide în toate competițiile, în acest sezon, Pușcaș și-a făcut o intrare triumfală în fotbalul englez. Jurnaliștii britanici nu s-au ferit să folosească de mai multe ori cuvinte mari la adresa românului, care pare a avea toate atu-urile pentru a deveni un jucător important, în viitor, în Premier League.
Deja s-a vorbit că Fenerbahce e gata să achite în iarnă o sumă impresionantă pentru internaționalul nostru, dar mai mult ca sigur acesta vrea să rămână în fotbalul din Vest și va ignora orice astfel de ofertă. Pușcaș visează la prima ligă engleză, iar specialiștii sunt de părere că are toate datele pentru a reuși. Andy Hinchcliffe, specialist la Sky Sports, l-a urmărit pe românul de 23 de ani încă de la Europeanul din vară și a rămas impresionat de calitățile acestuia.
"Reading era văzută de mulți să termine sezonul în a doua parte a clasamentului sau chiar să se lupte pentru evitarea retrogradării. Însă, evoluează bine și asta în primul rând grație lui Pușcaș. Îl văd în stare în actuala stagiune să marcheze cel puțin 15 goluri. L-am văzut în această vară la Campionatul European U21, cu naționala României, și a fost impresionant. Îmi dă senzația că e un Alan Shearer tânăr, vreau să îl urmăresc foarte atent în acest sezon la Reading", a spus Hinchcliffe.
Fotbal
Edi Iordănescu, în pole-position să preia naționala României: "Au fost mai multe contacte!"
13/01/2022 LA 19:34
https://i.eurosport.com/2019/06/24/2625620.jpg
260 de goluri a marcat Alan Shearer în Premier League, fiind lider incontestabil la acest capitol. El a reușit și cele mai multe hat-trick-uri din istoria campionatului englez în era modernă: 11. Un atacant de careu veritabbil, vârful care a luat titlul cu Blackburn Rovers în 1995 a punctat de 227 de ori din interiorul careului.

Pușcaș, cel mai scump transfer din istoria lui Reading

Reading a terminat sezonul trecut de Championship pe locul 20 (din 24 de echipe), dar boardul echipei are planuri mari de viitor.
Ca atare, în această vară a făcut eforturi financiare considerabile pentru a-l transfera pe George Pușcaș, fotbalist a cărui cotă a crescut impresionant după Europeanul din Italia și San Marino (a fost al doilea golgheter al competiției, cu patru reușite).
Pentru a-l transfera de la Inter, Reading a pus la bătaie 8 milioane de euro, plus alte două sub formă de bonusuri. Această sumă l-a transformat pe atacantul român în cel mai scump jucător din istoria grupării engleze.
La Reading, Pușcaș are un salariu pe măsură, un milion de euro pe an, fiind între cei mai bine plătiți cinci jucători români.
Reading va evolua în acest weekend în deplasare, pe Riverside Stadium, contra lui Middlesbrough. După 6 runde disputate din Championship, formația lui Pușcaș ocupă locul al 16-lea, cu 7 puncte.
Fotbal
Ladislau Boloni s-a decis în legătură cu oferta FRF! Ce are de gând antrenorul
13/01/2022 LA 07:28
Romanian Liga I
Unul dintre cei mai buni străini din Liga 1 ar putea ajunge să joace în naționala României
12/01/2022 LA 15:24