În vârstă de 29 de ani, George Țucudean are șansa să prindă un super transfer în Grecia. Atacantul născut la Arad este dorit de Panathinaikos, finalistă în Champions League (echipa greacă a pierdut finala în fața lui Ajax, scor 0-2, la ediția din 1971). În ciuda faptului că nu și-a mai prelungit contractul cu campioana României, Țucudean nu duce lipsă de oferte.
Astfel, atacantul poate adăuga un nou club important în CV, după Dinamo, Standard Liege, FCSB sau CFR Cluj. Panathinaikos, a doua cea mai titrată formație din Grecia, cu 20 de titluri în palmares, vrea să concureze din nou cu Olympiakos, PAOK și AEK, iar Țucudean e numele vehiculat pentru postul de vârf, conform newspao.gr.

George Țucudean și șansa carierei – Panathinaikos

Romanian Liga I
QUIZ - Care sunt ultimii 10 fotbaliști care au câștigat titlul de golgheter din Liga 1?
18/04/2020 LA 06:59
Contractul lui George Țucudean la echipa antrenată de Dan Petrescu a expirat pe 30 iunie, iar înţelegerea nu a mai fost prelungită. Cotat la 1.4 milioane de euro, George Țucudean a jucat doar 12 partide în toate competițiile acestui sezon și a marcat două goluri. George Ţucudean a evoluat în carieră la UTA Arad, Dinamo, Standard Liege, Charlton, FCSB, ASA Târgu Mureş, Pandurii Târgu Jiu, Viitorul Constanţa şi CFR Cluj.
În același timp, Ţucudean a acumulat şi 10 prezenţe pentru naţionala României. În acest sezon, Panathinaikos a încheiat pe locul 4 în Superligă, dar nu va participa în cupele europene din cauza unei interdicții primite de la UEFA, din cauza încălcării fair-play-ului financiar.
Romanian Liga I
Țucudean se întoarce! Dan Petrescu vrea să-i facă un contract până în 2025
20/10/2019 LA 08:04
Romanian Liga I
Sepsi și FC Voluntari au remizat în primul meci din a 20-a etapă a SuperLigii
ACUM 14 MINUTE