Chiar dacă oltenii au echipa mai valoroasă, georgienii de la Lokomotivi Tblisi sunt convinși că vor face o figură frumoasă în fața vicecampioanei din România. Căpitanul lui Lokomotiv Tbilisi a avut o declarație arogantă la adresa Universității Craiova, înaintea primului tur din preliminariile Europa League, ce se va disputa în Georgia."Este o echipă necunoscută și nu am ce să spun acum despre ea. Eram pregătiţi pentru oricare dintre potențialii adversari. Vom studia bine Craiova", a spus Davit Ubilava, citat de site-ul oficial al clubului.
Antrenorul lui Lokomotiv Tbilisi, Giorgi Chiabrishvili, a precizat pe site-ul clubului georgian că știe că Universitatea are în componență câțiva internaționali și că este vicecampioana României: "Cunosc câte ceva despre Universitatea Craiova, iar forţa acestei echipe este indicată în primul rând de faptul că această echipă a terminat pe locul doi în campionatul României. Apoi, are în componenţă jucători care au evoluat în naţionalele României şi Albaniei (Kamer Qaka). De asemenea, au un portar destul de bun, care a evoluat pentru echipele naţionale de juniori are Italiei".

Universitatea Craiova – Lokomotiv Tblisi în turul preliminat al UEFA Europa League

Romanian Liga I
CSU Craiova a reacționat după ce Devis Mangia a fost acuzat de hărțiure sexuală! Comunicatul oficial
03/10/2022 LA 12:43
Cu un lot estimat la doar 4,3 milioane de euro, formația din Tbilisi, antrenată de Giorgi Chiabrishvili, ocupă locul 6 din 10 cluburi, cu doar nouă puncte acumulate în primele opt runde din noul sezon. De partea cealaltă, Universitatea Craiova, antrenată de Cristiano Bergodi se poate lăuda cu un lot de aproape șase ori mai valoros - 24,2 milioane de euro.
În primul tur al Cupei UEFA din sezonul 1994-1995, Craiova a întâlnit o altă formație din Georgia, Dinamo Tbilisi. Oltenii au fost eliminați după o dublă înfrângere, 1-2 acasă și 0-2 în deplasare. Din lotul Craiovei făceau parte atunci jucători precum Craioveanu, Gane, Stângă, Papură sau Săndoi.
Romanian Liga I
Mirel Rădoi, nemulțumit după remiza cu FC Voluntari! "Am avut 17-18 ocazii și am marcat o dată"
30/09/2022 LA 21:04
Romanian Liga I
Craiova, doar o remiză cu FC Voluntari! Ivan i-a adus un punct echipei lui Rădoi din penalty
30/09/2022 LA 19:59