Conform Sky Sport, mijlocașul olandez este deschis ideii unui împrumut în Premier League, la Arsenal, cel puțin până la vară.
Wijnaldum a câștigat atât Premier League, cât și Liga Campionilor alături de Liverpool, nu și-ar dori să plece neapărat definitiv de la PSG, dar în cazul în care va apărea o oportunitate avantajoasă pentru el, nu ar refuza-o.
El și-ar dori să joace la Arsenal în viitorul apropiat, în cazul în care nu va primi multe șanse la PSG.
Fotbal
România - Argentina 3-2 | 28 ani de la unul dintre cele mai frumoase jocuri ale echipei naționale
ACUM 10 MINUTE

Wijnaldum, nemulțumit de statusul său la PSG

Jurnalistul sportiv Kaveh Solhekol a precizat la Sky Sport faptul că olandezul nu va spune niciodată că vrea să plece de la echipa din Paris: "Gini Wijnaldum este accidentat în acest moment. El nu va ieși niciodată în public să spună: "Vreau să plec de la PSG". E logic, pentru că nimeni nu și-ar dori să-și strice relația cu suporterii.
Totuși, din informațiile pe care le avem, el și-ar dori să se reîntoarcă în Premier League. Nu spun că vrea să se întoarcă astăzi, săptămâna aceasta sau chiar la vară, dar nu ar spune nu unei reveniri, iar Arsenal este clubul unde și-ar dori să evolueze.
E un club pe care l-a admirat foarte mult când era copil. Cu siguranță este un aspect care îl va atrage."
CITEȘTE ȘI:
Contractul mijlocașului olandez cu PSG expiră în 2024. Mikel Arteta caută de ceva timp un mijlocaș care să facă pereche foarte bună cu Thomas Partey la centrul terenului.
După ce nu a reușit să-l transfere pe Arthur de la Juventus, "tunarii" s-ar putea reorienta către varianta Wijnaldum.
Mijlocașul de 31 de ani a venit la PSG vara trecută, primind un salariu de 8 milioane de euro, dublu față de cel pe care îl oferea Barcelona, club ce l-a dorit cu insistență.
El a reușit un gol și două pase decisive pentru parizieni în 18 meciuri, în campionat, înscriind de 2 ori în 5 meciuri în Liga Campionilor.
Liverpool a plătit aproape 30 de milioane de euro pentru transferul lui de la Newcastle, în 2016.
Premier League
Cristiano Ronaldo vrea să plece de la United! Vrea trofee, iar pe Old Trafford bate vântul de 5 ani!
ACUM 2 ORE
Fotbal
Trei ani de la acel EURO U21 fantastic. Unde sunt acum protagoniștii acelor performanțe?
ACUM 3 ORE