Echipa națională de U20 a României a suferit o nouă înfrângere în deplasare. Echipa lui Bogdan Lobonț a fost egala reprezentativei Germaniei doar 59 de minute, până la lovitura de la 11 metri obținută de gazde. Duțu a făcut henț în careu, iar Nebel a deschis scorul pentru nemți.
În minutul 73, Kehrer a dus scorul la 2-0, în ciuda faptului că se afla în poziție de offside, nesemnalizată de către arbitrul asistent. În minutul 86, Schmidt a dus scorul la 3-0, marcând în urma unui corner, în timp ce același Kehrer a stabilit scorul final un minut mai târziu, în urma unui contraatac al Germaniei.
Pentru echipa lui Bogdan Lobonț, aceasta a fost a doua înfrângere în deplasare, după ce luna trecută a pierdut și în Anglia, scor 1-6. De la apariția noii reprezentative de U20, România a înregistrat și două victorii pe teren propriu, cu Portugalia și Cehia, ambele câștigate cu 2-1.
Cupa Mondială FIFA
CM 2022 | CONCLUZIILE, REZULTATELE ȘI CLASAMENTELE DUPĂ ETAPA A DOUA. CE ECHIPE S-AU CALIFICAT
ACUM 4 ORE

Loturile celor două echipe

Germania U20: Gebhardt – Atemona, Lawrence, Schmidt – Asta, Rohl, Tauer, Nebel, Weishaupt – Beier, Kehrer;
Selecționer: Christian Worns
România U20: Hindrich (Silveanu 75’) – Coubiș, Giafer, Duțu (Oroian 82’) – Grosu, Perianu, Grameni (Ghindovean 75’), Mărginean, Buta – Mustacă (Radaslavescu 75’), Dumitru (Suciu 61’)
Selecționer: Bogdan Lobonț
Serie A
Șoc în Italia! Conducerea lui Juventus a demisionat! Andrea Agnelli și Pavel Nedved, OUT de la club
ACUM 4 ORE
Cupa Mondială FIFA
Un fan a intrat pe teren la Portugalia - Uruguay! A transmis 3 mesaje politice în același timp
ACUM 5 ORE