Fanii fotbalului sau cei ai concertelor ar putea fi nevoiți să mai aștepte peste un an în cel mai rău caz pentru a reveni la evenimentele lor favorite, conform președintelui Asociației Științelor din Germania. Ar fi ”cu siguranță înțelept” ca stadioanele și sălile de concerte să rămână închise pentru încă 18 luni a declarat Gerald Haug, al cărui recomandări sunt urmate de guvernul german.
”În ceea ce privește durata, va trebui să așteptăm, există și variante mai optimiste. Dar cu siguranță va mai dura câteva luni, ar putea ajunge chiar la un an și jumătate”, a recunoscut el într-un interviu acordat postului german ARD.
Stadioanele și sălile sunt închise de la jumătatea lui martie în Germania. Liga germană de fotbal se va întruni vineri pentru a decide o eventuală revenire a campionatului la sfârșitul lui mai, cu meciuri cu porțile închise, însă numai dacă va exista o aprobare a guvernului.
Liga
Real Madrid, victorie pe Bernabeu cu Sevilla! "Galacticii" se distanțează în fruntea clasamentului
ACUM 7 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Reghecampf, categoric după înfrângerea cu FCSB: "Am pierdut nemeritat! Sunt foarte copii"
ACUM 8 ORE
Ligue 1
Fanii Realului vor fi furioși! Sergio Ramos îl susține pe Messi în cursa pentru Balonul de Aur 2021
ACUM 8 ORE