Managerul celor de la Glasgow Rangers, Steven Gerrard, a glumit pe seama faptului că Diego Armando Maradona vrea să-i ia locul pe banca echipei aflată pe locul 2 în Scoția.
Gerrard l-a numit pe Diego Maradona unul dintre cei 6 jucători care l-au făcut să se îndrăgostească de fotbal, alături de Zinedine Zidane, Paul Gascoigne, John Barnes, Gary Lineker și Ian Rush.
Gerrard a apărut la The Football Show al celor de la Sky Sports și a vorbit despre alegerile sale: "Am fost foarte fericit cu jucătorii aleși de mine. Ieri am primit un mesaj de era să leșin. Diego Maradona, mesaj privat pe Instagram, am fost absolut încântat să primesc un mesaj de la el".
Fotbal
Încă două campionate importante sunt gata să anunțe campioana! Sezonul nu va mai fi repornit
16/04/2020 LA 11:18
Carragher l-a întrebat apoi pe fostul căpitan de la Liverpool: "Voia un job la Rangers?" Gerrard a răspuns pe măsură: "Îmi voia slujba mea, da".
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
FCSB - CFR Cluj, derby-ul primei etape din 2022 a Ligii 1! Echipele probabile
ACUM 4 ORE