Rangers a remizat joi seară pe teren propriu împotriva celor de la Young Boys (1-1) și și-a asigurat prezența în "16-imile" Europa League. A fost prima calificare europeană a clubului scoțian după 13 ani. Ultima performanță asemănătoare a fost realizată în sezonul 2006/2007, cu tehnicianul Paul Le Guen la cârmă. La acea vreme, Rangers ajungea în aceeași fază a competiției, denumită Cupa UEFA.

"Sunt la fel de entuziasmat ca în prima zi"

Cupa Mondială FIFA
Ronaldo, în război cu fanii Portugaliei! 70% dintre suporteri au votat împotriva starului lusitan
ACUM 14 MINUTE
Gerrard a vorbit cu entuziasm despre noua oportunitate primită în cariera sa de manager:
"Sunt extrem de fericit și, în același timp, foarte mândru. Îmi amintesc de prima mea zi aici, eram foarte entuziasmat, iar astăzi am același sentiment. Vreau să le mulțumesc tuturor din cadrul clubului pentru susținerea și căldura cu care m-au primit.", a fost mesajul lui Gerrard după semnarea noului contract.
Inițial, fostul mijlocaș englez a semnat un contract pe patru ani cu gruparea de pe Ibrox. Oficialii scoțieni s-au atașat repede de Gerrard, iar astăzi i-au oferit extinderea colaborării pe încă doi ani. În primul său sezon pe banca celor de la Rangers, Steven Gerrad a încheiat campionatul Scoției pe locul doi, în spatele marii rivale, Celtic. 55 de victorii, 26 de egaluri și 13 înfrângeri sunt cifrele lui Gerrard la Rangers.
Romanian Liga I
Gică Hagi, savuros după ce Farul a făcut scorul campionatului: "Golurile ne plac, muncim să marcăm"
ACUM 26 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Dacă îl enervezi pe Messi, e de rău! Anunţul făcut chiar de un coechipier din naţionala Argentinei
ACUM 29 MINUTE