Scene ireale pe Ibrox, acolo unde Ondrej Kudela ar fi fost bătut de jucătorii lui Rangers, după partida câştigată de Slavia Praga cu 2-0. Altercaţia ar fi avut loc pe tunelul de la vestiare, după ce Kudela i-ar fi transmis lui Kamara mai multe cuvinte rasiste. Cehii au chemat poliţia şi s-au adresat chiar ambasadei, iar preşedintele clubului a confirmat că Ondrej a primit o corecţie fizică.

Gerrard: "UEFA să nu îngroape cazul sub preş"

Steven Gerrard a dezvăluit că jucătorul său a fost abuzat verbal, dar în momentul în care legenda lui Liverpool a fost intrevievat nu se ştia despre bătaia de pe tunel, astfel că tehnicianul se referă strict la ce s-a întâmplat pe teren.
MLS
#VOCE Vedetele care au trecut prin MLS! O călătorie peste ocean într-un fotbal diferit
ACUM 11 ORE
"Totul e în mâna UEFA acum, sper să nu îngroape totul sub preş. Am încredere în Glen ca în copilul meu şi îl voi susţine. L-am chemat la margine şi l-am întrebat dacă mai poate continua, dacă vrea să îl schimb. Sunt foarte furios, jucătorul lui Slavia a cauzat totul. E nevoie să se întâmple ceva repede. Sunt fericit că jucătorii mei au arătat solidaritate pe teren. Ce e dezamăgitor e că sunt oameni care îl apără pe fotbalistul cehilor şi ne fac pe noi mincinoşi. De ce am minţi, în ce scop? Câteodată, în timpul partidelor se întâmplă astfel de incidente regretabile, care sunt mai presus de fotbal. Asta s-a întâmplat în această seară", a spus Gerrard, potrivit dailyrecord.co.uk.
Întrebat de ziarişti ce i-a spus Kudela fotbalistului lui Rangers, Gerrard a explicat că nu poate reproduce asemenea cuvinte.
"Nu pot să repet ce i-a spus, e vorba evident de o remarcă rasistă", a mai spus Stevie G.
Slavia Praga şi Nicolae Stanciu îşi vor afla astăzi, la tragerea la sorţi de la Nyon, adversarii din sferturile de finală ale Europa League. Eurosport.ro transmite în direct tragerea (ora 14:00), ca şi pe cea pentru sferturile Champions League (o oră mai devreme, la 13:00).
Romanian Liga I
Nicolae Dică, dureri de cap după meciurile echipelor naționale! Radunovic s-a accidentat cu Finlanda
27/09/2022 LA 11:42
Liga Națiunilor UEFA
#VOCE Generația Euro 2016. Așteptări, bucurii și dezamăgiri. Ce mai fac acum jucătorii de atunci
25/09/2022 LA 05:35