Unul dintre cei mai mari jucători din istoria lui Liverpool, Gerrard a jucat cu și împotriva multor adversari de clasă. Cu toate acestea, prestația lui Hagi Jr, în disputa cu Hibernian, l-a făcut pe tehnicianul lui Rangers să jubileze și să folosească mai multe cuvinte impresionante la adresa internaționalului nostru. Englezul nu și-a ascuns satisfacția în legătură cu prestația formidabilă a românului, care a fost dorit în mod special de tânărul antrenor.
Deși în prima repriză a arătat că nu se integrează perfect în jocul colectiv al formației din Glasgow, lucru absolut de înțeles având în vedere că e nou venit, ulterior s-a adaptat perfect, devenind jucătorul cheie al meciului. Până să înscrie formidabilul gol, Ianis a fost un adevărat motor pentru ofensiva gazdelor, creând faze și fluidizând jocul.
"Hagi a fost omul meciului, merită să țină prima pagină a ziarelor. E un jucător genial, iar prestația lui a fost incredibilă în repriza a doua. La început a avut nevoie de câteva zeci de minute de acomodare, dar a intrat excelent în meci ulterior. Ce realizare pentru el! Execuția de la gol a fost fantastică", a spus Gerrard la interviul de după partidă.
Europa League
Rangers merge mai departe în Europa League! Leicester, în Conference League! Rezultatele serii
09/12/2021 LA 20:42
Referitor la meciul propriu-zis, "Stevie G" a fost extrem de mulțumit de modul în care elevii săi au pus în practică sfaturile date de el la pauză. Fotbaliștii săi, care în prima repriză s-au văzut conduși, au rămas cerebrali, au construit cu migală, creându-și numeroase oportunități de a marca.
"E o mare victorie pentru noi. Sunt mulțumit în special de a doua repriză. Ne-am creat ocazii și în prima parte, dar consider că în a doua am fost superiori la toate capitolele. La pauză le-am cerut băieților să schimbe câteva lucruri, să fie mai agresivi. Iar performanța lor a fost impresionantă. Le-am zis să continuăm să presăm, să ne creăm ocazii și golurile vor veni. Le-am atras atenția că avem suficient timp, că nu e cazul să intrăm în panică și să ne aruncăm cu toate forțele în atac, pentru că vom rămâne descoperiți", a mai spus fostul căpitan al "cormoranilor".

Gerrard a revenit la prestația lui Ianis Hagi: "Strălucitor!"

Steven Gerrard a terminat interviul de la finalul meciului cu o altă reverență în fața lui Ianis Hagi, fără îndoială omul etapei în Scoția. Dacă va continua să aibă prestații comparabile cu cea de miercuri seară, românul cu siguranță că poate spera să prindă un transfer la un club mult mai mare.
Hagi a fost strălucitor, a arătat caracter și personalitate. A făcut ca jocul nostru să pară atât de fluid, atât de de ușor. E un fotbalist foarte inteligent, abia aștept să îl văd din nou jucând. Sper să o țină tot așa | Steven Gerrard
După 25 de etape, Rangers se menține pe locul secund, la 7 lungimi distanță de liderul Celtic, care s-a impus la Motherwell, scor 4-0. Totuși, formația românului are un meci mai puțin disputat, astfel că titlul nu este încă o afacere încheiată.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Ianis Hagi, antrenat de Ronald Koeman? Cine e mare favorit să vină în locul lui Gerrard la Rangers
13/11/2021 LA 11:09
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
RĂDOI A ANUNȚAT LISTA PRELIMINARĂ A STRANIERILOR CARE POT FI CONVOCAȚI PENTRU JOCURILE DIN NOIEMBRIE
22/10/2021 LA 10:16