Gerrard a alcătuit echipa ideală, formată din fotbaliști care l-au pus în dificultate în timpul duelurilor directe. Buffon, Maldini, Ronaldinho, Zidane și Messi sunt jucătorii despre care managerul lui Rangers a avut numai cuvinte de laudă.
Aflat la emisiunea "The Greatest Game" alături de fostul coechipier Jamie Carragher, Steven Gerrard a explicat de ce nu l-a inclus pe Cristiano în topul său.
"În prezent, există doi jucători care se diferențiază de toți ceilalți: Messi și Ronaldo. Cu toate acestea, Ronaldo nu intră în echipa mea. Motivul este simplu: îmi plac mai mult fotbaliștii care joacă pentru echipă. Cristiano a câștigat multe trofee și premii și, cu siguranță, va mai câștiga, dar eu îl prefer pe Messi. Jocul său nu este individual.
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
ACUM 5 ORE
În rest, îi voi alege pe Buffon, cel mai bun portar contra căruia am jucat vreodată, Maldini, un adevărat erou pentru mine, Zinedine Zidane, un zeu pe teren, care pur și simplu mă înspăimânta și, nu în ultimul rând, Ronaldinho, care făcea magie cu mingea.", a spus Gerrard.
Gerrard a jucat contra lui Cristiano Ronaldo pe vremea când portughezul evolua la Manchester United, precum și în UEFA Champions League, pe vremea când Ronaldo era la Real Madrid. Gerrard și Ronaldo s-au duelat și în "sferturile" Cupei Mondiale din 2006, când Portugalia s-a impus la loviturile de departajare în fața Angliei.
Cele mai interesante transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS care este în fiecare luni și vineri, pe tot parcursul lunii ianuarie, de la ora 18 pe pagina de Facebook Eurosport.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
IERI LA 05:17
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
19/01/2022 LA 11:40