Legendarul Steven Gerrard a vorbit la conferința de presă premergătoare meciului cu Lech Poznan din Europa League despre internaționalul român, Ianis Hagi.
Ianis, care a avut evoluții sub așteptări la naționala României și a fost implicat într-un mini-conflict cu Rădoi, este titular la Rangers iar Gerrard este extrem de mulțumit de calitățile sale.
Hagi Jr. a reușit un gol și opt pase de gol în acest sezon în Scoția.
Premier League
Hoții i-au spart casa unui jucător de la United în timpul meciului cu Brentford! Familia s-a ascuns
ACUM 41 MINUTE

Steven Gerrard despre Ianis Hagi

”Ianis Hagi este într-o formă foarte bună, el s-a integrat perfect aici la Glasgow. Calitatea sa și abilitatea de pasator sunt evidente, astea sunt și motivele pentru care l-am vrut aici. Poate deschide o apărare în orice moment dacă beneficiază de spații”, a declarat Steven Gerrard.

Conflictul Ianis - Rădoi

Întrebat fiind de ce nu merge atacul naționalei, Ianis Hagi a răspuns după meciul cu Norvegia: ”Asta trebuie să-l întrebați pe selecționer, din partea mea de pe teren.. când alergi după minge 3-4 minute. Când îți vine mingea la picior, ce să faci cu ea? Doar să scoți un fault, să mai întrerupi meciul, să-ți revii, pentru că tot alergând, îți pierzi energia, suflul”, a afirmat Ianis.
A venit rapid și răspunsul selecționerului: ”Jucătorii trebuie să probeze, dacă au astfel de declarații. Când avem undeva la 19, 20 de mingi pierdute, este normal să nu ai continuitate. Mingea este una singură pe teren, dacă noi pierdem, va ajunge la adversar. Dacă nu îți place când o ai, atunci va trebui să alergi după ea, dacă nu faci ceea ce ai învățat la antrenamente, poți să alergi și mai mult de 4-5 minute”.
Premier League
Tomas Tuchel înaintea derbyului cu Tottenham: "Chelsea este obosită fizic și mental!"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Avem antrenor la echipa națională! Federația Română de Fotbal s-a decis asupra noului selecționer
ACUM 2 ORE