După trei victorii în primele trei meciuri, Rangers spera să aibă punctaj maxim și după deplasarea de la Livingston. Doar că băieții lui Stevie G au făcut un meci destul de slab. Deși au dominat autoritar, nu și-au creat mari ocazii de a marca, iar presa din Scoția consideră că echipa lui Gerrard nu a arătat deloc ca o formație care să o concureze pe Celtic la titlu, dacă va continua să joace în același registru.
"Steven Gerrard a arătat mina unui om dezamgăit, după ce echipa sa, Rangers, s-a zbătut pe Tony Macaroni Arena, fără a reuși să înscrie. Rangers a făcut un meci slab și nu poate arăta pe nimeni cu degetul pentru acest lucru", notează Daily Record.

Ianis Hagi, "dispărut" din meci

Scottish Premiership
Un fost secund al lui Gerrard, favorit să-l antreneze pe Ianis Hagi! Anunțul presei din Scoția
23/11/2022 LA 15:00
De la Ianis Hagi se așteptau multe în această partidă, mijlocașul român fiind văzut drept jucătorul care poate să vină cu pase luminoase sau să creeze dezechilibru, când defensivele adverse sunt extrem de compacte. Nu s-a întâmplat așa, Hagi fiind extrem de deconectat de la miza partidei. "A fost mult prea tăcut", a fost eticheta pusă de jurnaliștii scoțieni după remiza de azi.
Fiul liderului Generației de Aur nu l-a convins nici pe Gerrard, fostul mare mijlocaș decizând să îl schimbe pe român încă din minutul 58 și să îi dea o șansă nou venitului Roofe Kemar.
"Livingston s-a așezat pe două linii și a invitat-o pe Rangers să o desfacă, dar Hagi și Kent, cei care trebuiau să fie oamenii cheie ai lui Gerrard, nu au reușit să treacă de defensiva gazdelor și să își creeze ocaziile de care aveau nevoie", mai notează sursa citată.
Fotbal
EXCLUSIV | Interviu cu Adrian Avasâlcăi, singurul antrenor român de la Academia lui Chelsea
20/11/2022 LA 06:34
Romanian Liga I
Adi Mutu, sunat în miezul nopții de Gică Hagi pentru un transfer: "Cu el în echipă iau titlul"
31/10/2022 LA 18:24