După trei victorii în primele trei meciuri, Rangers spera să aibă punctaj maxim și după deplasarea de la Livingston. Doar că băieții lui Stevie G au făcut un meci destul de slab. Deși au dominat autoritar, nu și-au creat mari ocazii de a marca, iar presa din Scoția consideră că echipa lui Gerrard nu a arătat deloc ca o formație care să o concureze pe Celtic la titlu, dacă va continua să joace în același registru.

"Steven Gerrard a arătat mina unui om dezamgăit, după ce echipa sa, Rangers, s-a zbătut pe Tony Macaroni Arena, fără a reuși să înscrie. Rangers a făcut un meci slab și nu poate arăta pe nimeni cu degetul pentru acest lucru", notează Daily Record.

Fotbal
Fără Ianis Hagi, Glasgow Rangers s-a impus în derby-ul Scoției, chiar pe terenul eternei rivale
17/10/2020 LA 14:43

Ianis Hagi, "dispărut" din meci

De la Ianis Hagi se așteptau multe în această partidă, mijlocașul român fiind văzut drept jucătorul care poate să vină cu pase luminoase sau să creeze dezechilibru, când defensivele adverse sunt extrem de compacte. Nu s-a întâmplat așa, Hagi fiind extrem de deconectat de la miza partidei. "A fost mult prea tăcut", a fost eticheta pusă de jurnaliștii scoțieni după remiza de azi.

Fiul liderului Generației de Aur nu l-a convins nici pe Gerrard, fostul mare mijlocaș decizând să îl schimbe pe român încă din minutul 58 și să îi dea o șansă nou venitului Roofe Kemar.

"Livingston s-a așezat pe două linii și a invitat-o pe Rangers să o desfacă, dar Hagi și Kent, cei care trebuiau să fie oamenii cheie ai lui Gerrard, nu au reușit să treacă de defensiva gazdelor și să își creeze ocaziile de care aveau nevoie", mai notează sursa citată.

Fotbal
Incredibil: un singur jucător de câmp a jucat titular în ultimele trei meciuri ale României
14/10/2020 LA 20:08
Fotbal
Gică Hagi, interviu eveniment în presa din Austria. Cu ce mare fotbalist îl aseamănă pe Ianis
14/10/2020 LA 19:17