Rangers s-a încurcat pe terenul lui Hamilton, echipa aflată pe ultimul loc în campionatul Scoției. Ianis Hagi a fost titular la formația pregătită de Steven Gerrard, aflată în continuare pe prima poziție, la mare depărtare de rivala Celtic.
În ciuda situației excelente din clasament, jocul lui Rangers n-a funcționat prea bine în meciul de astăzi. Trupa lui Gerrard a deschis scorul târziu, în minutul 80, cu ajutorul unui autogol al lui Easton.
Faza respectivă s-a produs la numai 2 minute după ce Ianis a fost înlocuit. În cele din urmă, Rangers a fost egalată la ultima fază a meciului, după un gol marcat de Callachan.
Liga Campionilor UEFA
Xavi, cel mai vehement discurs din cariera de antrenor! Atac dur la arbitrul de la Inter - Barcelona
ACUM 2 ORE
La finalul duelului, Steven Gerrard s-a arătat extrem de dezamăgit de prestație elevilor săi și a dezvăluit că n-ar fi meritat să obțină vreun punct.
Mai mult, căpitanul legendar al lui Liverpool a trimis câteva "săgeți" și către Ianis Hagi și ceilalți jucători schimbați în partida cu Hamilton, spunând că jocul echipei a funcționat mai bine după ce rezervele și-au făcut apariția pe teren.

Steven Gerrard, "săgeți" către Ianis Hagi și jucătorii înlocuiți la ultimul meci al lui Rangers

Extrem de supărat, Gerrard a spus că "n-ar fi corect să spună că echipa sa a jucat bine", după o astfel de prestație.
"Sunt dezamăgit de meci per ansamblu. Ar trebui să fiu foarte fericit că am obținut un punct, pentru că nu am meritat nimic. Felicitări lui Hamilton, ne-au oprit din a ne face jocul astăzi, chiar ne-au făcut misiunea dificilă. Au avut cele mai mari ocazii, deci felicitări lor.
Jucătorii mei au fost incredibili până acum. Merită toată lauda pe care au primit-o, dar astăzi nu am nimic bun de spus despre ei. Nu pot, n-ar fi corect. Nu am fost suficient de buni astăzi. Aproape am câștigat meciul într-un mod urât, trebuie să fim mai buni de atât. Ambele părți ale jocului nostru nu au mers cum trebuie astăzi.
Singurul motiv pentru care am intrat în avantaj a fost portarul nostru, care a fost mai ocupat decât omologul său. De fapt, a avut unul dintre cele mai active meciuri din acest sezon. Ne-a ținut în joc, apoi am marcat o dată și am crezut că putem scăpa cu un gol, că am putea avea noroc.
Felicitări celor de la Hamilton în cele din urmă, cu scos ceva din meci și meritau chiar mai mult. Trebuie să mă uit la mine de asemenea, poate am lăsat jucători cu prea multă calitate și personalitate pe margine, pentru că am arătat mult mai bine când rezervele au intrat", a spus Steven Gerrard, la finalul meciului, pentru GlasgowLive, citat de gsp.ro.
Alături de Ianis Hagi, Gerrard i-a mai schimbat astăzi pe Zungu (min. 60), Itten (min. 66) și Kamara (min. 78). În locul celor 4, pe teren și-au făcut apariția Jack, Roofe, Wright și Davis.
În urma rezultatului de pe terenul lui Hamilton, Rangers a acumulat 76 de puncte. Trupa de pe Ibrox are un avans de 21 de puncte față de Celtic. De notat că rivala lui Rangers are 2 meciuri mai puțin disputate.
https://i.eurosport.com/2021/02/04/2985272.jpg
Liga
Președintele lui Atletico, mesaj catagoric despre "cazul Griezmann"! Ce se va întâmpla cu francezul
ACUM 3 ORE
Romanian Liga I
CFR Cluj bifează un nou transfer. Fundaș belgian de 21 de ani, ultima achiziție a campioanei
ACUM 4 ORE