Unul dintre cei mai mari jucători din toate timpurile ne-a părăsit săptămâna trecută, la 60 de ani. Lumea fotbalului l-a omagiat, cei mai buni foști și actuali jucători vorbind la superlativ despre Maradona și aducându-și aminte momente deosebite petrecute alături de acesta.
Nu toată lumea a vrut să cinstească memoria fostului mare jucător argentinian. Paula Dapena, fotbalistă la Viajes Interrias FF a boicotat ieri momentul de reculegere în onoarea jucătorului care a cucerit de unul singru în 1986 Cupa Mondială.

Gest controversat la momentul de reculegere în memoria lui Maradona

Fotbal
Adriano "s-a născut" din nou! "Ajunsesem la peste 100 kilograme". Ce l-a salvat și cum arată acum
21/12/2021 LA 06:04
La partida jucată de echipa sa cu Deportivo La Coruna, sportiva care evoluează pe postul de mijlocaș a surprins. Aceasta s-a așezat în șezut și s-a întors cu spatele, nedorind să îi aducă vreun tribut sud-americanului. La final, aceasta și-a făcut cunoscut punctul de vedere și și-a explicat gestul considerat de mulți drept controversat.
"În urmă cu puțin timp, a fost ziua contra violenței împotriva femeilor. Nu s-au făcut gesturi pentru victime, nu sunt dispusă să fac nici eu pentru un abuzator. Ca să fii jucător trebuie să fii în primul rând un om bun, să ai principii. Toate astea înaintea calităților pe care el le avea, pe care le știm toți și erau fantastice. Am refuzat să păstrez acel minut de tăcere pentru un agresor, așa că am preferat să mă așez pe teren și să mă întorc cu spatele. Colegele mele se uitau la mine și râdeau, pentru că știau că nu o să mă abțin", a declarat jucătoarea, conform Marca.
Serie A
Ibrahimovic și-a ales sportivii favoriți din toate timpurile! Pe cine preferă între Ronaldo și Messi
07/12/2021 LA 07:27
Fotbal
Maradona, comemorat pe 30 octombrie! Numele lui a răsunat în toată lumea
31/10/2021 LA 12:13