Jacques Albert Ekeng, fratele fostului mijlocaș dinamovist, regretatul Patrick Ekeng, s-a înscris în programul DDB și a achiziționat pachetul în valoare de 48 de euro, până în luna mai a anului următor.Informația a fost publicată de avocatul Vlad Hosu și i-a surprins pe suporterii dinamoviști.
În mod normal postarea aceasta ar trebui să fie fără cuvinte. Pentru că gestul lui Jacques Albert Ekeng este mai presus de orice am putea descrie prin vorbe. Informația a apărut pe pagina avocatului Vlad Hosu aseară la o oră foarte înaintată. Ne-a uimit, ne-a răscolit, ne-a lăsat fără cuvinte. Ne-am întrebat mereu cu o durere vinovată, oare ce am fi putut face pentru a evita tragedia de atunci... Nu am găsit niciodată răspunsul. Fotbalul, deși e cea mai serioasă treabă pentru noi, în fața morții devine doar o joacă de copii pe un câmp de iarbă. Un joc pentru care niciunul dintre copii n-ar trebui să moară – PCH, Facebook

Patrick Ekeng s-a stins pe terenul de fotbal în 2016

Cupa Mondială FIFA
Tot mai aproape de finală! Campionatul Mondial din Qatar a ajuns în sferturi. Programul meciurilor
ACUM 6 ORE
Patrick Ekeng s-a prăbușit pe gazon, pe 6 mai 2016, în minutul 70 al meciului Dinamo- Viitorul 3-3, la scurt timp după ce a intrase pe teren. Ambulanța aflată la stadion l-a transportat direct la Spitalul Floreasca, fără ca medicul să îi facă manevre de resuscitare, deși fotbalistul se afla în stop cardio-respirator.
Patrick Ekeng a decedat la spital în următoarele câteva ore. În urma autopsiei s-a constatat că jucătorul camerunez a decedat din cauza unei probleme cardiace. Medicul de pe ambulanța care l-a preluat pe jucător de pe gazon a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului Capitalei și acuzat de ucidere din culpă.
https://i.eurosport.com/2020/05/15/2819326.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Prima reacție a lui Eto'o după ce a luat la bătaie un suporter la Cupa Mondială din Qatar
ACUM 7 ORE
Cupa Mondială FIFA
Portughezii au scris istorie la meciul cu Elveția de la Mondial! Recordul egalat de Goncalo Ramos
ACUM 7 ORE