Starul brazilian al lui PSG a avut grijă de aproximativ 3000 de copii nevoiași din orașul Praia Grande din Brazilia. Aceasta este una dintre cele mai afectat zone din lume din cauza pandemiei de coronavirus.

Gestul lui Neymar pentru 142 de angajați

Neymar are un institut care îi poartă numele și care este condus de familia sa din Brazilia. Acesta a fost închis în luna martie, dar brazilianul a hotărât sa nu-i concedieze pe angajații săi.
Fotbal
Chelsea a avut o altă prestație modestă la Brighton, Romelu Lukaku a fost din nou "absent"
ACUM 7 ORE
Marca scrie că Neymar s-a decis să-i păstreze pe toți și să le plătească salariile integral, chiar dacă institul nu mai funcționează.
"Institutul a incheiat un an dificil din cauza crizei Covid-19. Eu si familia mea mentinem intreaga structura, cu 142 de angajati, care isi primesc salariile si beneficiile in totalitate. Am facut-o cu resurse proprii.
Locurile de munca si salariile persoanelor care lucreaza in Institutul nostru sunt asigurate indiferent de durata pandemiei. In plus, punem la dispoziitia autoritatilor facilitatile Institutului nostru, daca este necesar. Cer tuturo sa ne consolideze angajamentele si sa ramana acasa pentru a lupta cu coronavirusul", a declarat în luna martie tatăl lui Neymar, conform sursei citate.
Romanian Liga I
Deian Sorescu a plecat de la Dinamo! Clubul a acceptat oferta venită pentru jucător
ACUM 8 ORE
Africa Cup of Nations
Surpriză mare la Cupa Africii pe Națiuni. Ghana a pierdut cu Comoros și a plecat acasă
ACUM 8 ORE