Reprezentanții Unirii Alba Iulia au fost pe post de Iepuraș pentru copiii de la un centrul social din Alba Iulia. Cu suma strânsă din donațiile jucătorilor pregătiți de antrenorul Mihai Manea și de reprezentanții clubului au fost cumpărate 30 de pachete care au fost duse în Joia Mare la copiii de la Casa de tip familial “Rița Gărgărița” din Bărăbanț (cartier al municipiului reședință de județ).
"Am considerat, împreună cu jucătorii, staff-ul și conducerea, că și noi am trecut printr-o perioadă dificilă și, în pragul Sărbătorilor Pascale, am dorit să fim alături de acești copii și să le facem o bucurie. Toți suntem încercați și ar fi oportun să nu uităm să facem bine, să nu mai ținem supărări, să ne întoarcem fața unii către ceilalți. Mesajul nostru este să nu uităm să fim oameni. Dorim Sărbători fericite tuturor alături de cei dragi, multă sănătate”, a transmis antrenorul Mihai Manea.

Gest minunat din partea unui club care a suferit

Premier League
Decizia luată de cluburile de Premier League după întâlnirea de astăzi: Premier League va reveni
17/04/2020 LA 08:22
Donația vine de la o echipă care a întâmpinat multe dificultăți financiare până în urmă cu o lună. Unirea Alba Iulia a suferit mai bine de un an din pricina lipsei banilor, jucătorii având o perioadă îndelungată în care nu și-au primit salariile (în 2019 au primit numai două salarii). În cele din urmă, situația s-a rezolvat, au intrat banii aștepați de club de la Al Ahli, din Arabia Saudită, și a fost depășit momentul critic, lucru ce a coincis cu întreruperea campionatului.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
UEFA Europa Conference League
Mesaj dur după eșecul suferit de FCSB: "Suntem foarte jos și nu vrem să acceptăm realitatea"
ACUM 2 MINUTE
Fotbal
U-LU-I-TOR! "Robotul" Haaland are un rival: fotbalistul de la o mare echipă care are cifre similare
ACUM 26 MINUTE