În primăvară, Norvegia s-a impus cu 3-0 în fața Gibraltarului, în deplasare, dar Haaland nu a marcat. Extrem de supărat pe prestație, vârful lui Dortmund a avut o atitudine total necorespunzătoare, când căpitanul Gibraltarului, Roy Chipolina, l-a rugat să facă schimb de tricouri. Băiatul lui Chipolina e mare fan Haaland, iar un astfel de cadou ar fi însemnat enorm. Erling a reuzat într-o manieră care nu îi face cinste, susține coechipierul lui Chipolina de la echipa națională, Reece Styche.

Lui Haaland nu i-ar fi păsat de copilul căpitanului Gibraltarului

Fotbaliștii din Gibraltar au fost atât de dezamăgiți de atitudinea vârfului nordic încât săptămâna trecută, la partida retur, niciunul nu a dorit să îl roage pe Haaland să facă schimb de tricouri.
Cupa Mondială FIFA
Victoriile Argentinei de la Cupa Mondială, sărbătorite în fosta casă a lui Maradona
ACUM 29 MINUTE
"Niciun jucător din echipa noastră nu a mai vrut tricoul lui Haaland, după partida din luna martie. Căpitanul nostru, Roy Chipolina, i-a cerut tricoul când ne-am întâlnit în Gibraltar. Norvegia a câștigat cu 3-0, dar el n-a marcat și a fost înlocuit după o oră, nu prea avea o dispoziție bună.
După ce ambii au fost la interviurile TV, Roy i-a spus: 'Copilul meu e un mare fan de-ai tăi, ai vrea să facem schimb de tricouri?'. Haaland s-a uitat la el, a râs și a plecat! Poate cumpăra o mulțime de lucruri, dar nu și clasa necesară. Poate că i s-au urcat la cap toate laudele din presă. A avut șansa să-i facă ziua, luna sau anul mai bun unui copil, dar a refuzat. Așa că nimeni n-a vrut să-i mai ceară tricoul la Oslo. Poate că l-a păstrat, pentru că a fost primul hat-trick la naționala Norvegiei sau poate i l-a dat unui fan, având în vedere că a fost primul lor meci cu fani după pauza cauzată de COVID-19", a spus Reece Styche, pentru presa engleză.
66 de goluri în 66 de partide are Haaland pentru Dortmund. Și la națională rata lui e impresionantă, reușind 12 goluri în 15 selecții.
CITEȘTE ȘI:
MBAPPE L-A EVITAT CÂT A PUTUT PE MESSI. CIFRELE INCREDIBILE PREZENTATE DE L'EQUIPE
Cupa Mondială FIFA
Alertă în lotul Argentinei înainte de sferturile Cupei Mondiale! Un titular s-a accidentat
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Edi Iordănescu a dezvăluit cu cine ține la Mondial! Selecționerul l-a taxat pe Cristiano Ronaldo
ACUM 10 ORE