În vârstă de 52 de ani, Răzvan Lucescu a făcut un gest uriaș pentru echipa la care a jucat, dar pe care a și antrenat-o mai apoi. Este vorba despre SR Brașov, club aflat acum în Liga a treia. Mai exact, Lucescu Jr. a achitat jumătatedin datoriile către ANAF ale clubului din Brașov, aproximativ 100.000 de lei (20.000 €).
Aflată pe locul trei în Seria a 5-a a Ligii a 3-a, SR Brașov este acum în căutarea unui loc în barajul de promovare în eșalonul secund. Echipa pe care Răzvan Lucescu a antrenat-o timp de două sezoane a fost reînființată de suporterii lui FC Brașov în 2017, după falimentul "galben-negrilor". După un sezon petrecut în "județ", SR Brașov a promovat în Liga a 3-a, iar acum vor să urce în eșalonul imediat următor.

Răzvan Lucescu, gest minunat pentru SR Brașov, echipa la care a apărat și pe care a antrenat-o

Fotbal
Răzvan Lucescu, verdict dur despre fotbalul din România: "Asta e cea mai mare problemă"
29/12/2021 LA 18:59
"Datoriile vechi către ANAF (217.000 lei conform certificatului din octombrie 2020) au rămas piedica cea mai mare, cu datorii către stat nu se pot primi sponsorizări deductibile pentru companii și nici nu se pot iniția proiecte cu alte surse de finanțare.
S-a apelat la stegari sau foști stegari de pretutindeni pentru a da o mână de ajutor. Un pas uriaș a fost făcut zilele trecute, când stegarul Răzvan Lucescu, fost jucător şi mai apoi antrenor al celei mai iubite echipe a oraşului, a răspuns afirmativ solicitărilor venite din partea managerului general Ciprian Jurubescu și a trimis o sumă consistentă în conturile clubului, care acoperă aproape jumătate din datorille către ANAF!
Îi mulţumim lui Răzvan Lucescu pentru tot ce a făcut pentru FC Brașov şi pentru că s-a implicat în susţinerea SR Municipal Brașov", se arată într-un comunicat al grupării din Brașov.
Răzvan Lucescu a apărat poarta lui FC Brașov, în urmă cu două decenii, iar după retragerea din activitate a antrenat echipa "stegarilor" în perioada 1 iulie 2007 - 5 iunie 2009.
Fotbal
"Burleanu a venit după mine la Kiev!" Mircea și Răzvan Lucescu au spus "NU" naționalei României
23/12/2021 LA 19:03
UEFA Europa Conference League
Echipele lui Mitriță și Stanciu continuă în Conference League! Toate rezultatele din ultima etapă
09/12/2021 LA 21:59