Hertha Berlin s-a impus categoric la Hoffenheim printr-o victorie clară cu 3-0. Totuși, nu acesta a fost lucrul care a rămas în memoria celor care s-au uitat la meci. În plină pandemie de coronavirus și cu autoritățile vorbind constant despre distanțarea socială, Dedryck Boyata l-a pupat pe obraz pe colegul său, Marko Grujic, în urma unui gol marcat de berlinezi.
Evident acest gest este interzis clar de regulament în condițiile actuale. Jucătorii de la toate meciurile din Bundesliga au respect măsurile și nu s-au atins după marcarea golurilor, majoritatea preferând să se lovească cu cotul. Totuși, jucătorii Herthei nu au fost sancționați de arbitru.
https://i.eurosport.com/2020/05/16/2819669.jpg
Liga
Barcelona, victorie dramatică pe terenul lui Alaves! Catalanii s-au apropiat de locurile de UCL
ACUM 7 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Milan și Juventus, egal pentru Inter! Derby-ul etapei din Serie A a fost unul care a lăsat de dorit
ACUM 7 ORE
Romanian Liga I
Dan Petrescu a găsit vinovatul pentru punctele pierdute de CFR în prelungirile derby-ului cu FCSB
ACUM 8 ORE