Hertha Berlin s-a impus categoric la Hoffenheim printr-o victorie clară cu 3-0. Totuși, nu acesta a fost lucrul care a rămas în memoria celor care s-au uitat la meci. În plină pandemie de coronavirus și cu autoritățile vorbind constant despre distanțarea socială, Dedryck Boyata l-a pupat pe obraz pe colegul său, Marko Grujic, în urma unui gol marcat de berlinezi.
Evident acest gest este interzis clar de regulament în condițiile actuale. Jucătorii de la toate meciurile din Bundesliga au respect măsurile și nu s-au atins după marcarea golurilor, majoritatea preferând să se lovească cu cotul. Totuși, jucătorii Herthei nu au fost sancționați de arbitru.
https://i.eurosport.com/2020/05/16/2819669.jpg
Ligue 1
Un prinț cambodgian oferă 100 de milioane de € pentru cel mai titrat club din Franța
ACUM 2 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
ACUM 2 ORE
Fotbal
CNI, investiție masivă pentru construirea unui stadion într-un orășel de doar 4000 de locuitori
ACUM 2 ORE