Messi a ridicat trofeul după 3 finale pierdute.

Gestul cu care Messi i-a cucerit pe brazilieni

Messi și colegii săi au sărbătorit îndelung pe teren momentul după fluierul final, împreună cu fanii argentinieni. La un moment dat, Rodrigo De Paul început să cânte o melodie menită să-i provoace pe brazilieni.
Cupa Mondială FIFA
Motivul pentru care Messi a absentat de la petrecerea Argentinei după calificarea în sferturi
ACUM 21 MINUTE
Messi a reacționat imediat și i-a spus de două ori "Nu" lui De Paul și le-a făcut semn colegilor să-i să se oprească, aceștia ascultând imediat ce le-a transmis căpitanul, care a vrut să evite un conflice în acest fel.
Publicația braziliană TNT Sports a lăudat gestul lui Messi: "Mult respect, Messi! Priviți momentul în care De Paul încearcă să dea tonul unui cântec care să-i ofenseze pe brazilieni. Omul ăsta a refuzat, pur și simplu, și a întrerupt scandarea".
Și jurnaliștii de la Uol au lăudat ceea ce a făcut Messi.
"Messi și colegii lui dansau pe teren și petreceau cu fanii, când alți jucători au început un cântec care să-i provoace pe brazilieni. În melodie se spune că Maradona este mai bun decât Pele. Cu toate acestea, imediat ce a auzit primele cuvinte ale cântecului, Messi s-a încruntat, a clătinat din cap, și-a întors spatele și a părăsit zona. Gestul decarului a fost urmat și de alți jucători, inclusiv de Kun Aguero".
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo, în război cu fanii Portugaliei! 70% dintre suporteri au votat împotriva starului lusitan
ACUM 39 MINUTE
Romanian Liga I
Gică Hagi, savuros după ce Farul a făcut scorul campionatului: "Golurile ne plac, muncim să marcăm"
ACUM O ORĂ