Messi a ridicat trofeul după 3 finale pierdute.

Gestul cu care Messi i-a cucerit pe brazilieni

Messi și colegii săi au sărbătorit îndelung pe teren momentul după fluierul final, împreună cu fanii argentinieni. La un moment dat, Rodrigo De Paul început să cânte o melodie menită să-i provoace pe brazilieni.
Romanian Liga I
Reacție dură din partea lui Laszlo Balint, după eșecul cu FCSB: "Nu pot să fiu calm"
ACUM O ORĂ
Messi a reacționat imediat și i-a spus de două ori "Nu" lui De Paul și le-a făcut semn colegilor să-i să se oprească, aceștia ascultând imediat ce le-a transmis căpitanul, care a vrut să evite un conflice în acest fel.
Publicația braziliană TNT Sports a lăudat gestul lui Messi: "Mult respect, Messi! Priviți momentul în care De Paul încearcă să dea tonul unui cântec care să-i ofenseze pe brazilieni. Omul ăsta a refuzat, pur și simplu, și a întrerupt scandarea".
Și jurnaliștii de la Uol au lăudat ceea ce a făcut Messi.
"Messi și colegii lui dansau pe teren și petreceau cu fanii, când alți jucători au început un cântec care să-i provoace pe brazilieni. În melodie se spune că Maradona este mai bun decât Pele. Cu toate acestea, imediat ce a auzit primele cuvinte ale cântecului, Messi s-a încruntat, a clătinat din cap, și-a întors spatele și a părăsit zona. Gestul decarului a fost urmat și de alți jucători, inclusiv de Kun Aguero".
Romanian Liga I
FCSB – UTA Arad 2-1 | Gazdele câștigă după două penalty-uri discutabile
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
U Craiova 1948, de vânzare! Patronul oltenilor a făcut marele anunț: "Se va găsi un cumpărător"
ACUM 3 ORE