Adebayo Akinfenwa a oferit aseară interviul anului, după ce echipa sa, Wycombe Wanderers, a promovat în Championship. În vârstă de 38 de ani, vârful a făcut un spectacol incredibil la flash-interviu.
Wycombe Wanderers s-a impus pe Wembley, scor 2-1, în duelul cu Oxford United, în play-off-ul pentru promovarea în Championship și va evolua pentru prima oară în istorie în liga secundă engleză. Stewart și Jacobson au marcat pentru un succes istoric, dar cel care a fost one man show la finalul confruntării a fost Adebayo Akinfenwa.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
ACUM 6 ORE
”Fii atent, fii atent. Lasă-mă să mă calmez, lasă-mă să mă calmez. În primul și în primul rând, vreau să îi mulțumesc lui Dumnezeu, pentru că el azi a făcut ca imposibilul să devină posibil. Acum 4 ani, eram șomer. Să vă spun ceva: singurul care poate să îmi spună ceva acum e Klopp. Să îmi trimită mesaj pe whatasapp, să ne bucurăm împreună”, a declarat el după meci.

Mesajul lui Jurgen Klopp pentru Akinfenwa

După ce pe Twitter a fost felicitat și de Jordan Henderson și Virgil van Dijk, a venit rândul antrenorului cormoranilor să îi transmită un mesaj lui Akinfenwa.
Jurgen Klopp a auzit de dorința lui Akinfenwa și s-a conformat. Germanul i-a transmis un mesaj video pe Whatsapp.
”Salutare! Am văzut meciul dar nu am văzut interviul de după partidă. Dar Hendo mi-a spus că vrei să te conctactez pe Whatsapp. Felicitări! Sunt convins că meriți să joci cel puțin în Championship. Și acum ai ajuns în sfârșit acolo! Bravo! A fost o mare victorie”, i-a transmis germanul
Akinfenwa era vizibil încântat când a citit mesajul pe stradă, țipând: ”Klopp, ești o legendă!”
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/14/2849881.jpg
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 10 ORE
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 11 ORE