Jose Mourinho s-a alăturat fundaţiilor de caritate Age UK şi Love Your DoorStep din Enfield, pentru a oferi ajutoare persoanelor vulnerabile din comunitate. Competiţiile din Anglia au fost suspendate din cauza pandemiei de coronavirus.
Portughezul s-a alăturat luni, 23 martie, fundaţiilor de caritate Age UK Enfield şi Love Your DoorStep Enfield pentru a pregăti pachetele de mâncare şi alte lucruri pentru a le trimite celor mai vulnerabili oameni din comunitate. Antrenorul lui Spurs a fost echipat corespunzător în echipament de protecție.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
“Mă aflu aici să ajut Age UK Enfiled şi Love Your DoorStep Enfield şi desigur şi voi puteţi dona alimente, bani sau să deveniţi voluntari", a scris Jose Mourinho, antrenor Tottenham, pe Twitter. Fundaţiile de caritate au livrat pachetele către cele mai în vârstă persoane din comunitate, care au fost avertizate să rămână în carantină pentru următoarele 12 săptămâni.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
UEFA Europa Conference League
Jose Mourinho, "sanctificat" de fanii Romei! Imagini memorabile din capitala Italiei
06/05/2022 LA 17:36
Premier League
Mourinho și Simeone se bat pentru un jucător pe care Manchester United a plătit 55 de milioane de €
04/05/2022 LA 18:59