ASU Poli Timișoara și Rapid, alături de organizația Salvați Copiii, au decis să facă un gest umanitar în perioada sărbătorilor. Astfel, la derby-ul dintre cele două echipe de astăzi, jucătorii au purtat tricouri speciale.
Tricourile vor fi scoate la licitație după partidă iar toate câștigurile vor fi donate familiilor nevoiașe.
Premier League
Newcastle e hotărâtă să devină o forță în Anglia. Pe ce jucători ar putea plăti 85 de milioane de €
ACUM 7 MINUTE

Comunicatul ASU Poli Timișoara

”Pentru acest meci am ales ca împreună cu prietenii noștri de la Rapid să cinstim toate aceste momente printr-un echipament special în care cele două echipe vor ieși pe teren la primul fluier al arbitrului. Tricourile făcute pentru acest meci poartă stemele celor două cluburi, anii înființării, alături de binecunoscutul slogan ”Frați mereu”. De asemenea, pe pieptul tricourilor va mai sta logo-ul unei organizații care are grijă de ani de zile de noi toți. De comunitatea din care facem parte.
Organizaţia Salvaţi Copiii Filiala Timişoara, este o organizaţie neguvernamentală, non-profit, fiind una dintre filialele Organizaţiei Salvaţi Copiii România, care militează pentru implicare socială în viața comunității, astfel încât programele care îi privesc pe copiii de toate vârstele să aducă beneficii pe termen lung întregii comunități.
Ne dorim ca acest meci special să lase ecouri în comunitate. Ne dorim să ajutăm, la fel cu Salvați Copiii Timișoara o fac de aproape 30 de ani. De aceea echipamentele pe care jucătorii le vor purta vor fi scoase după meci la o licitație caritabilă. Banii încasați în urma licitației vor fi redirecționați către filiala Timișoara a organizației Salvați Copiii, pentru ca aceștia să poată continua munca extraordinară pe care o fac pentru societate și pentru a-și putea atinge obiectivele.
Vom fi mândri să putem spune că am contribuit, dând o mână de ajutor atunci când am putut celor care fac atât de multe pentru noi!
Licitația se va desfășura pe site-ul oficial al Politehnicii Timișoara, începând de după meci și până luni, 7 decembrie 2020, la ora 21:00, ora de închidere oficială. Veți putea găsi mâine pe canalele oficiale ale clubului toate informațiile cu privire la licitație și la modul în care se va putea licita.”
Premier League
Barcelona și Liverpool pregătesc o super-afacere! Schimbul de jucători pregătit de cei doi granzi
ACUM O ORĂ
Liga
Barcelona primește despăgubiri de la FIFA în urma accidentării lui Araujo! Cât vor lua catalanii
ACUM 2 ORE