Căpitanul lui Tottenham și al naționalei Angliei, Harry Kane, va sponsoriza tricourile celor de la Leyton Orient în sezonul viitor. Kane a primit aprobare din partea Premier League, EFL și FA pentru gestul său generos.
Gestul său va costa în jur de 100.000 de lire, urmând ca 3 cauze să fie sprijinite pe fiecare din echipamentele fostului său club în sezonul următor.
Gestul lui Kane
Premier League
Manchester City nu a renunțat de tot la Harry Kane! Ce plan ar avea oficialii de pe Etihad
IERI LA 10:36
Kane a jucat timp de un sezon la Leyton Orient, fiind împrumutat de Tottenham. Primul gol a venit într-o victorie cu 4-0 în fața celor de la Sheffield Wednesday.
"M-am născut și am crescut la doar câțiva kilometri de stadion și sunt foarte fericit să-i ofer ceva înapoi clubului care mi-a dat startul în fotbalul profesionist" a spus Harry Kane.
În urma parteneriatului, un mesaj de mulțumiri către medicii aflați în prima linie în lupta cu pandemia de coronavirus se va afla pe tricoul de "acasă" ale celor de la Orient în sezonul viitor. Pe echipamentul de deplasare va fi un mesaj pentru Haven House Children's Hospice, iar pe cel de-al treilea unul pentru Mind, o asociație caritabilă pentru sănătatea mentală.
https://i.eurosport.com/2020/05/13/2818312.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
16/09/2021 LA 21:01