"Cea mai frumoasă și puternică licitație a aventurilor sale" a promis Cyril Dumoulin, cel care a organizat o serie de licitaíi având ca obiectiv strângerea de fonduri care să ajute cadrele medicale în lupta cu pandemia de COVID-19.
Jucătorul de handbal al celor de la HBC Nantes și din naționala Franței a anunțat săptămâna aceasta un nou obiect care urma să fie scos la licitație, având un simbolism special: echipamentul purtat de boxerul Alexis Vastine la Jocurile Olimpice din 2012, cu 3 ani înainte de moartea acestuia într-un accident de elicopter.

Gestul lui Laporte

Premier League
Fotbalistul pentru care Manchester City plătea 32 de milioane de € și-a găsit echipă după 505 zile
IERI LA 18:01
Echipamentul pentru licitație a fost oferit de către tatăl fostului boxer, Alain. La 6 zile distanță după ce obiectul a fost scos la licitație, a fost cumpărat cu 5.000 de euro. Cel care a licitat cea mai mare sumă a fost Aymeric Laporte, jucătorul celor de la Manchester City.
Mai mult, Laporte a decis să trimită înapoi echipamentul pentru care a licitat către Alain Vastine, tatăl fostului pugilist. "Talentul tău e grozav, inima la fel" i-a transmis Dumoulin lui Laporte. Acesta din urmă l-a felicitat pe conaționalul său pentru licitație.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Englezii anunță că Guardiola ar putea prelua o națională cu nume, după ce va pleca de la City
23/01/2022 LA 15:18
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
23/01/2022 LA 07:06