"Cea mai frumoasă și puternică licitație a aventurilor sale" a promis Cyril Dumoulin, cel care a organizat o serie de licitaíi având ca obiectiv strângerea de fonduri care să ajute cadrele medicale în lupta cu pandemia de COVID-19.
Jucătorul de handbal al celor de la HBC Nantes și din naționala Franței a anunțat săptămâna aceasta un nou obiect care urma să fie scos la licitație, având un simbolism special: echipamentul purtat de boxerul Alexis Vastine la Jocurile Olimpice din 2012, cu 3 ani înainte de moartea acestuia într-un accident de elicopter.

Gestul lui Laporte

Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
ACUM 7 ORE
Echipamentul pentru licitație a fost oferit de către tatăl fostului boxer, Alain. La 6 zile distanță după ce obiectul a fost scos la licitație, a fost cumpărat cu 5.000 de euro. Cel care a licitat cea mai mare sumă a fost Aymeric Laporte, jucătorul celor de la Manchester City.
Mai mult, Laporte a decis să trimită înapoi echipamentul pentru care a licitat către Alain Vastine, tatăl fostului pugilist. "Talentul tău e grozav, inima la fel" i-a transmis Dumoulin lui Laporte. Acesta din urmă l-a felicitat pe conaționalul său pentru licitație.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Efectul Brugge! Nu mai este PSG principala favorită a caselor de pariuri la câștigarea UCL
IERI LA 06:36
Liga Campionilor UEFA
LIVE BLOG Champions League | Victorii clare pentru Bayern și Juventus! Toate rezultatele serii
14/09/2021 LA 04:39