Unul dintre cei mai mari fotbaliști ai tuturor timpurilor s-a stins din viață la 60 de ani, iar ecourile tragicei dispariții au cuprins întreaga lume.
Rivalitatea dintre Brazilia și Argentina e arhi-cunoscută, dar în fața unui zeu al fotbalului aceasta nu mai contează. Lucru demonstrat de o legendă a brazilienilor, Renato Gaucho, care s-a prezentat la meciul pe care echipa sa a avut-o aseară, în Copa Libertadores, cu Guarani, într-un tricou cu Maradona.

Ziarele argentiniene vorbesc la superlativ de tributul adus memoriei lui Maradona

Fotbal
Tottenham încearcă o adevărată lovitură pe piața transferurilor de la Juventus!
ACUM 11 MINUTE
Un tribut care a fost extrem de apreciat la Buenos Saires, ziarele argentiniene vorbind la superlativ de gestul tehnicianului lui Gremio.
"Cu 10 pe piele! Brazilianul care l-a iubit cel mai mult pe Maradona", titrează Clarin, care glorifică inițiativa tehnicianului: "Nu i-a păsat ce se va discuta în legătură cu gestul său, s-a lăsat purtat de ce îi dictează inima"
În vârstă de 58 de ani, Renato Gaucho a fost un fotbalist senzațional în anii '80, performanțele fantastice din Brazilia aducându-i transferul la Roma. Printre numeroasele trofee cucerite se numără Copa Libertadores, cu Gremio, dar și Copa America (1989), cu naționala Braziliei.
A devenit unul dintre cel mai bine cotați antrenori din America de Sud, odată cu performanțele excelente de la Gremio, formație pe care a dus-o spre cucerirea Copei Libertadores în 2017.
Fotbal
Edi Iordănescu ar fi ajuns la un acord cu FRF! De ce depinde numirea sa în funcția de selecționer
ACUM 22 MINUTE
Coppa Italia
Presa din Italia anunță că Ionuț Radu va apăra poarta lui Inter după 8 luni!
ACUM O ORĂ