Unul dintre cei mai mari fotbaliști ai tuturor timpurilor s-a stins din viață la 60 de ani, iar ecourile tragicei dispariții au cuprins întreaga lume.
Rivalitatea dintre Brazilia și Argentina e arhi-cunoscută, dar în fața unui zeu al fotbalului aceasta nu mai contează. Lucru demonstrat de o legendă a brazilienilor, Renato Gaucho, care s-a prezentat la meciul pe care echipa sa a avut-o aseară, în Copa Libertadores, cu Guarani, într-un tricou cu Maradona.

Ziarele argentiniene vorbesc la superlativ de tributul adus memoriei lui Maradona

Romanian Liga I
Adi Mutu dă de pământ cu brigada de arbitri de la U Craiova 1948 – FCSB: "Arbitraj șmecheresc"
ACUM 11 MINUTE
Un tribut care a fost extrem de apreciat la Buenos Saires, ziarele argentiniene vorbind la superlativ de gestul tehnicianului lui Gremio.
"Cu 10 pe piele! Brazilianul care l-a iubit cel mai mult pe Maradona", titrează Clarin, care glorifică inițiativa tehnicianului: "Nu i-a păsat ce se va discuta în legătură cu gestul său, s-a lăsat purtat de ce îi dictează inima"
În vârstă de 58 de ani, Renato Gaucho a fost un fotbalist senzațional în anii '80, performanțele fantastice din Brazilia aducându-i transferul la Roma. Printre numeroasele trofee cucerite se numără Copa Libertadores, cu Gremio, dar și Copa America (1989), cu naționala Braziliei.
A devenit unul dintre cel mai bine cotați antrenori din America de Sud, odată cu performanțele excelente de la Gremio, formație pe care a dus-o spre cucerirea Copei Libertadores în 2017.
Romanian Liga I
Bonetti contraatacă! Italianul o așteaptă pe Dinamo la tribunal: "Vor să-l demită fără să plătească"
ACUM 28 MINUTE
Liga
Joao Felix, eliminat după ce l-a insultat pe arbitru! Reacția lui Simeone după gestul portughezului
ACUM 44 MINUTE