Mâncarea va fi livrată medicilor și asistentelor din sistemul medical britanic dar și persoanelor bătrâne și vulnerabile care sunt nevoite să stea acasă, familiilor sărace și celor fără adăpost.
Palace lucreză în parteneriat cu City Harvest London, o organizație de caritate care redistribuie alimentele rămase în plus, cele care nu mai sunt folosite de oameni.
”Suntem încântați că cei de la club ne-au ajutat cu această inițiativă alături de City Harvest pentru a aduce mese celor din sistemul medical dar și membrilor vulnerabili din comunitățile noastre.Clubul încearcă să fie o forță a binelui în sudul Londrei”, a declarat Mike Summers, CEO la fundația Palace For Life a clubului.
UEFA Europa Conference League
Petrescu îl critică pe Șumudică, după Jablonec-CFR 1-0: "Nu eu am făcut pregătirea și transferurile"
ACUM O ORĂ

E Premier League

16 echipe din Premier League și-au trimis reprezentanți în cea mai tare competiție virtuală de FIFA 20: ePremier League! Toate meciurile sunt și pe Eurosport.ro!
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
UEFA Europa Conference League
Jablonec - CFR 1-0. Meci modest făcut de formația lui Dan Petrescu în grupele Conference League
ACUM O ORĂ
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
ACUM O ORĂ