Săptămâna trecută, Bild a prezentat povestea unui taximetrist bavarez care s-a ciocnit de zgârcenia portarului lui Bayern, Manuel Neuer. După ce i-a restituit goalkeeperului portofelul uitat în maşina, şoferul a făcut mare caz de atitudinea lui Neuer.
Impresionat de poveste, Matthaus i-a făcut o vizită taximetrisului devenit vedetă peste noapte şi a cumpărat tricoul de la acesta. Fostul mijlocaş i-a dat şoferului 1000 de euro, urmând a scoate achiziţia la o licitaţie în scopuri umanitare.
Serie A
Dennis Man și Valentin Mihăilă au marcat pentru Parma în prima etapă din Serie B
ACUM 9 ORE
Lothar Matthaus este o legendă a fotbalului german. A dus "Die Mannschaft" spre titlul mondial în 1990, câştigând în acel an şi Balonul de Aur. La nivel de club, a câştigat titlul în Serie A, Bundesliga şi MLS, jucând două finale de Champions League, ambele pierdute. Are, în schimb, două Cupe UEFA în palmares, una cu Bayern şi una cu Inter.

Neuer a ajuns personaj negativ, după episodul "taximetristul"

În urmă cu câteva săptămâni, goalkeeperul a călătorit cu taxiul și, probabil la coborârea din vehicul, și-a scăpat porofelul pe bancheta din spate. La scurt timp, până să ia alt client, șoferul de taxi a remarcat acest lucru și a simțit că e de datoria lui să îl returneze.
Deși Neuer avea mulți bani în portofel, taximetristul nu s-a gândit nicio clipă să îi păstreze, ci a data dovadă de caracter. A mers 120 de kilometri în căutarea adresei din buletin, dar portarul nu era la acea adresă. În cele din urmă, a ajuns la o locație unde i-a înmânat agentului jucătorului campioanei Germaniei portofelul.
Taximestristul se aștepta la o recompensă și mulțumiri pentru gestul său, mai ales că a pierdut foarte mult pentru a returna portofelul, timp în care putea lua alte curse. Ce s-a întâmplat mai departe spune chiar șoferul, în Bild.
"Am găsit în mașină mulți bani cash, un card și permisul de conducere al lui Neuer. Cam la 10 zile după ce am înapoiat portofelul, o cutie a ajuns la mine acasă. Era doar un tricou acolo, nici măcar cu un bilet de mulțumire. Am patru copii, și-a bătut joc de mine. O dezamăgire cruntă", a declarat taximetristul, potrivit Bild.
Manuel Neuer este unul dintre cei mai bine plătiți jucători din lume. În cârstă de 36 de ani, goalkeeperul lui Bayern câștigă 20 de milioane de euro/an. El a semnat în primăvară prelungirea contractului cu bavarezii pentru încă doi ani (până în 2024), primind și o mărire de salariu de două milioane de euro (anterior câștiga "doar" 18 milioane de euro/an).
Fotbal
France Football a publicat lista celor 30 de nominalizați la Balonul de Aur! Messi, marele absent
ACUM 10 ORE
Cupa Mondială FIFA
FIFA a modificat oficial data începerii Campionatului Mondial din Qatar! Argumentul oferit
ACUM 14 ORE