Gianluigi Donnarumma, cel mai bun jucător al ultimei ediții a Campionatului European a efectuat joi primul antrenament la PSG, formație care l-a transferat în această vară de la AC Milan.
Italianul a venit din postura de liber de contract, după ce nu și-a mai prelungit contractul cu AC Milan, acolo unde l-a avut ca rezervă pe Ciprian Tătărușanu. Donnarumma a fost primit cu multă căldură de noii colegi, în frunte cu superstarul Kylian Mbappe, iar la scurt timp a intrat pe terenul de pregătire, sub comanda lui Mauricio Pochettino.
Romanian Liga I
Peluza Cătălin Hîldan a anunțat prima pentru Dinamo, la jocul de baraj cu U Cluj
ACUM 2 ORE

Prima reacție a lui Donnarumma după transferul la PSG

Portarul italian a oferit și o primă declarație pentru site-ul clubului.
"Trăiesc o mulțime de emoții, între victoria la Euro și sosirea mea astăzi. Sunt aici, sunt foarte fericit că fac parte din acest mare club și sunt aici pentru a încerca să câștig. Este un club minunat, cu o istorie grozavă și sunt fericit că pot face parte din el.
Deschid un nou capitol în viața mea, am crescut foarte mult la Milano și acum mă simt pregătit pentru această nouă aventură aici. Parisul este unul dintre cele mai bune cluburi din lume, așa că sunt mândru că sunt aici și sper să pot realiza lucruri grozave aici.
Am urmărit foarte mult meciurile lui PSG la televizor pentru că a fost întotdeauna o echipă incredibilă. Este normal să visezi să evoluezi într-o zi cu toți campionii care sunt aici. Deci pentru mine este ceva de necrezut.
Liga Campionilor este o competiție foarte importantă și este importantă pentru mine să joc. Am încercat să joc ani de zile. Nu am reușit și sunt nerăbdător să descopăr competiția cu PSG.
Scopul meu este să cresc din ce în ce mai mult, antrenându-mă mereu la maxim și fără a stabili niciodată limite. Am acumulat puțină experiență în ultimii ani. Mă simt pregătit să iau această nouă provocare importantă și magnifică. Vreau să câștig cât mai mult și să dau bucurie susținătorilor.
Am putut vorbi cu antrenorul înainte de a veni aici, am vorbit puțin, a fost fericit că am venit. Este un antrenor excelent și un om grozav, așa că sunt, de asemenea, foarte fericit că sunt aici cu el. Vrem să facem lucruri grozave împreună. Cel mai bun antrenament este, de asemenea, acela. Mă voi antrena cu cei mai buni din lume, așa că cu siguranță mă voi îmbunătăți. Sunt gata să mă antrenez și să joc în contact cu acești mari campioni.
Am vorbit în timpul Euro și el (Verratti) a fost foarte fericit că am venit aici și m-a felicitat. Sunt, de asemenea, foarte fericit că m-am alăturat lui. Pentru mine este ceva magic.", a spus Donnarumma.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova – Farul 4-1. Antrenament reușit pentru olteni înainte de barajul pentru Europa
ACUM 3 ORE
Fotbal
Dybala, la mare căutare. Un club de top din Premier League s-a întâlnit cu agenții jucătorului
ACUM 5 ORE