Antrenorul Viitorului își pune multă încredere atât în Ianis, cât și în toți ceilalți jucători care au evoluat pentru naționala U21 la Campionatul European din vară:
"Ianis e un sportiv foarte talentat pe care îl cunoașteți, îl știți. În prezent se simte foarte bine la Genk. E din ce în ce mai matur, odată cu trecerea timpului. Am mare încredere în el și în toți acei tineri de la U21. Ei ne-au arătat foarte mult. România, dacă are ceva bun în momentul de față, e un grup de tineri. Depinde doar cum vor fi susținuți de acum încolo.
Ianis arată bine și, ca și Viitorul, a avut un an fantastic. E cel mai bun al lui de când joacă fotbal. A câștigat trofee, a jucat la European, a prins meciuri în Champions League și a debutat la naționala mare. Dar, are și o perioadă în care joacă mai puțin, poate fi un moment de o lună, de două meciuri, de trei luni, dar el are un an bun.", a declarat Gică Hagi pentru Digi Sport.
Scottish Premiership
Un fost secund al lui Gerrard, favorit să-l antreneze pe Ianis Hagi! Anunțul presei din Scoția
23/11/2022 LA 15:00
https://i.eurosport.com/2019/12/18/2738830.jpg

Ianis, 18 meciuri pentru Genk în 2019

Ianis Hagi (21 de ani) a evoluat în prima parte a anului 2019 la FC Viitorul, alături de care a câștigat Cupa și Supercupa României. El a făcut parte din echipa națională U21 care a impresionat la Campionatul European din Italia și San Marino, ajungând până în semifinale. Acolo, Ianis a înscris de două ori, în meciurile cu Croația și Anglia.
În iulie, Ianis Hagi a fost transferat de Genk, în schimbul sumei de 4 milioane de euro. Mijlocașul a evoluat în 18 pentru campioana Belgiei până în prezent, reușind trei goluri și patru pase decisive. Mijlocașul român a participat în 5 meciuri din grupele Champions League, cu Salzburg, Napoli și Liverpool, însă fără să aibă realizări notabile.
Scottish Premiership
Ianis Hagi, tot mai aproape de revenire! Dezvăluiri emoționante la aproape 1 an de la accidentare
17/11/2022 LA 17:33
Romanian Liga I
Gică Hagi, mesaj clar: "Nu cred că există un club în lume care să facă asta!" Ce spune de Europa
11/11/2022 LA 20:58