Gică Hagi a reușit la Viitorul performanțe notabile de-a lungul timpului. Clubul de la Ovidiu a luat ființă în anul 2009, iar după numai două sezoane, echipa a promovat în primul eșalon. Mai mult, în sezonul 2016-2017, Viitorul a reușit cea mai mare performanță de la înființare, câștigarea campionatului din România, iar în 2018-2019 a cucerit și Cupa României. Toate aceste reușite notabile au apărut în urma investițiilor generoase pe care Gică Hagi le-a făcut încă de la început.
Într-un interviu apărut în preajma sărbătorilor de iarnă, Gică Hagi a dezvăluit suma pe care a cheltuit-o până acum și ce buget are Viitorul în fiecare an. În plus, Hagi a vorbit despre greutățile pe care le-a întâmpinat la Viitorul, formație care a format jucători precum Răzvan Marin, Florin Tănase, Florinel Coman, Cristi Ganea și alții.

Gică Hagi, sumă uriașă investită la Viitorul și în Academia de la Ovidiu

Romanian Liga I
#BuniȘiRăi | Radiografia etapei a 12-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
ACUM 2 ORE
"Bugetul Academiei pe an este de un milion de euro. Deci doar pe cheltuieli avem zece milioane de euro investiți. Baza sportivă în totalitate a mai constat alte zece milioane! Fotbalul mi-a dat totul, iar tot ce am e datorită lui. Am încercat să dau înapoi la fel de mult cât mi-a dat el mie. Niciodată nu e prea mult…", a declarat Gică Hagi pentru Gazeta Sporturilor.
"Strategia și obiectivul nostru sunt să devenim cei mai buni. Acesta este primul aspect și asta e mentalitatea mea, de aici plec și de aici încep să construiesc tot ce mi-am propus. Mie îmi place să lucrez pe termen mediu și lung, nu de azi pe mâine", a mai spus Gică Hagi pentru aceeași sursă.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cine sunt favoriții FRF pentru a-l înlocui pe Rădoi la cârma echipei naționale a României
12/10/2021 LA 07:38
Fotbal
Gol spectaculos reușit de un puști de la Farul în Liga 3! A marcat de la 40 de metri
18/09/2021 LA 09:29