Gică Hagi a reușit la Viitorul performanțe notabile de-a lungul timpului. Clubul de la Ovidiu a luat ființă în anul 2009, iar după numai două sezoane, echipa a promovat în primul eșalon. Mai mult, în sezonul 2016-2017, Viitorul a reușit cea mai mare performanță de la înființare, câștigarea campionatului din România, iar în 2018-2019 a cucerit și Cupa României. Toate aceste reușite notabile au apărut în urma investițiilor generoase pe care Gică Hagi le-a făcut încă de la început.
Într-un interviu apărut în preajma sărbătorilor de iarnă, Gică Hagi a dezvăluit suma pe care a cheltuit-o până acum și ce buget are Viitorul în fiecare an. În plus, Hagi a vorbit despre greutățile pe care le-a întâmpinat la Viitorul, formație care a format jucători precum Răzvan Marin, Florin Tănase, Florinel Coman, Cristi Ganea și alții.

Gică Hagi, sumă uriașă investită la Viitorul și în Academia de la Ovidiu

Romanian Liga I
CFR Cluj are un nou obiectiv după calificarea în sferturile Cupei României! Anunțul lui Dan Petrescu
ACUM 17 ORE
"Bugetul Academiei pe an este de un milion de euro. Deci doar pe cheltuieli avem zece milioane de euro investiți. Baza sportivă în totalitate a mai constat alte zece milioane! Fotbalul mi-a dat totul, iar tot ce am e datorită lui. Am încercat să dau înapoi la fel de mult cât mi-a dat el mie. Niciodată nu e prea mult…", a declarat Gică Hagi pentru Gazeta Sporturilor.
"Strategia și obiectivul nostru sunt să devenim cei mai buni. Acesta este primul aspect și asta e mentalitatea mea, de aici plec și de aici încep să construiesc tot ce mi-am propus. Mie îmi place să lucrez pe termen mediu și lung, nu de azi pe mâine", a mai spus Gică Hagi pentru aceeași sursă.
Romanian Liga I
Gică Hagi, mesaj clar: "Nu cred că există un club în lume care să facă asta!" Ce spune de Europa
11/11/2022 LA 20:58
Romanian Liga I
Gică Hagi refuză să se gândească la titlu! "Punctele încă nu sunt suficiente"
04/11/2022 LA 21:58