Gică Hagi a reușit la Viitorul performanțe notabile de-a lungul timpului. Clubul de la Ovidiu a luat ființă în anul 2009, iar după numai două sezoane, echipa a promovat în primul eșalon. Mai mult, în sezonul 2016-2017, Viitorul a reușit cea mai mare performanță de la înființare, câștigarea campionatului din România, iar în 2018-2019 a cucerit și Cupa României. Toate aceste reușite notabile au apărut în urma investițiilor generoase pe care Gică Hagi le-a făcut încă de la început.
Într-un interviu apărut în preajma sărbătorilor de iarnă, Gică Hagi a dezvăluit suma pe care a cheltuit-o până acum și ce buget are Viitorul în fiecare an. În plus, Hagi a vorbit despre greutățile pe care le-a întâmpinat la Viitorul, formație care a format jucători precum Răzvan Marin, Florin Tănase, Florinel Coman, Cristi Ganea și alții.

Gică Hagi, sumă uriașă investită la Viitorul și în Academia de la Ovidiu

Fotbal
Cum a reacționat Gică Hagi după ce Ianis a devenit campion cu Rangers în Premiership
08/03/2021 LA 14:13
"Bugetul Academiei pe an este de un milion de euro. Deci doar pe cheltuieli avem zece milioane de euro investiți. Baza sportivă în totalitate a mai constat alte zece milioane! Fotbalul mi-a dat totul, iar tot ce am e datorită lui. Am încercat să dau înapoi la fel de mult cât mi-a dat el mie. Niciodată nu e prea mult…", a declarat Gică Hagi pentru Gazeta Sporturilor.
"Strategia și obiectivul nostru sunt să devenim cei mai buni. Acesta este primul aspect și asta e mentalitatea mea, de aici plec și de aici încep să construiesc tot ce mi-am propus. Mie îmi place să lucrez pe termen mediu și lung, nu de azi pe mâine", a mai spus Gică Hagi pentru aceeași sursă.
Fotbal
Gică Popescu a făcut marele anunț despre viitorul lui Hagi: "Îmi doresc să plece în Franţa!"
09/02/2021 LA 06:20
Fotbal
Gică Hagi îi ia apărarea lui Ianis și le răspunde celor care îi atacă fiul: "Asta e rugămintea mea"
28/12/2020 LA 13:27