Gică Hagi a luat hotărârea de a reveni în antrenorat. "Regele" a renunțat la banca tehnică a echipei sale înainte de finalul sezonului trecut, dar susține că nu va sta prea mult departe de gazon. Hagi susține că va reveni cât de curând la ce-i place să facă cel mai mult, anume să antreneze. "Regele" a transmis căîși dorește un proiect de anvergură și nu a exclus varianta de a prelua o echipă din străinătate, obiectivul său fiind locul 1.
"Staţi liniştiţi că n-o să stau mult timp, nu sunt dispus să stau mult timp, o să mă întorc, acolo, în iarbă, şi o să fac ce îmi place, pe iarbă, să conduc o echipă. Orice e posibil, un proiect mare, o echipă mare. Eu trebuie să câştig, eu nu pot să fiu al doilea. Sunt şi al doilea, şi al treilea, dar nu îmi place. Locul 1, așa am fost eu învățat", a declarat Gică Hagi pentru as.ro.

Gică Hagi, dispus să preia echipa națională de la Mirel Rădoi

Romanian Liga I
CFR Cluj are un nou obiectiv după calificarea în sferturile Cupei României! Anunțul lui Dan Petrescu
ACUM 20 ORE
Zilele lui Mirel Rădoi la cârma echipei naționale par a fi numărate, iar actualul selecționer este tentat să renunțe la funcție după meciurile din luna noiembrie: amicalul cu Belarus și partidele cu Norvegia și Irlanda de Nord din Liga Națiunilor. În aceste condiții, numele lui Gheorghe Hagi este din ce în ce mai vehiculat pentru a deveni selecționer, mai ales că "Regele" nu are angajament în acest moment.
Într-un interviu pentru as.ro, Hagi a dat un răspuns savuros când a fost întrebat despre posibilitatea de a veni din nou pe banca naționalei: "Nu sunt persoana pe care să o întrebi. Nu mă angajez singur, nu?". Prin această declarație, practic Hagi ridică o minge la fileu oficialilor FRF, dar rămâne de văzut dacă aceștia îl vor lua în calcul în cazul în care Rădoi va decide să plece.
Romanian Liga I
Gică Hagi, mesaj clar: "Nu cred că există un club în lume care să facă asta!" Ce spune de Europa
11/11/2022 LA 20:58
Romanian Liga I
Gică Hagi refuză să se gândească la titlu! "Punctele încă nu sunt suficiente"
04/11/2022 LA 21:58