Gică Hagi a luat hotărârea de a reveni în antrenorat. "Regele" a renunțat la banca tehnică a echipei sale înainte de finalul sezonului trecut, dar susține că nu va sta prea mult departe de gazon. Hagi susține că va reveni cât de curând la ce-i place să facă cel mai mult, anume să antreneze. "Regele" a transmis căîși dorește un proiect de anvergură și nu a exclus varianta de a prelua o echipă din străinătate, obiectivul său fiind locul 1.
"Staţi liniştiţi că n-o să stau mult timp, nu sunt dispus să stau mult timp, o să mă întorc, acolo, în iarbă, şi o să fac ce îmi place, pe iarbă, să conduc o echipă. Orice e posibil, un proiect mare, o echipă mare. Eu trebuie să câştig, eu nu pot să fiu al doilea. Sunt şi al doilea, şi al treilea, dar nu îmi place. Locul 1, așa am fost eu învățat", a declarat Gică Hagi pentru as.ro.

Gică Hagi, dispus să preia echipa națională de la Mirel Rădoi

Romanian Liga I
#BuniȘiRăi | Radiografia etapei a 18-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
IERI LA 13:33
Zilele lui Mirel Rădoi la cârma echipei naționale par a fi numărate, iar actualul selecționer este tentat să renunțe la funcție după meciurile din luna noiembrie: amicalul cu Belarus și partidele cu Norvegia și Irlanda de Nord din Liga Națiunilor. În aceste condiții, numele lui Gheorghe Hagi este din ce în ce mai vehiculat pentru a deveni selecționer, mai ales că "Regele" nu are angajament în acest moment.
Într-un interviu pentru as.ro, Hagi a dat un răspuns savuros când a fost întrebat despre posibilitatea de a veni din nou pe banca naționalei: "Nu sunt persoana pe care să o întrebi. Nu mă angajez singur, nu?". Prin această declarație, practic Hagi ridică o minge la fileu oficialilor FRF, dar rămâne de văzut dacă aceștia îl vor lua în calcul în cazul în care Rădoi va decide să plece.
Fotbal
Mesajele emoționante postate de Gică Hagi și Gică Popescu de Ziua Națională a României
01/12/2021 LA 09:17
Romanian Liga I
Mircea Lucescu transferă, în sfârșit, din Liga 1. Hagi, la masa tratativelor!
20/11/2021 LA 07:50