Gică Hagi a fost între invitații de gală a lui Glasgoe Rangers, club care a împlinit 150 de ani și a orgizanizat un meci între World Rangers și Rangers Legends. Hagi a fost unul dintre cei mai buni jucători din echipa marilor vedete din lumea fotbalului. Alături de Hagi, World Rangers i-a avut pe teren pe Luis Figo, Roberto Carlos, Robert Pires sau actualul secund Roy Maakay. De cealaltă parte, la Glasgow Rangers au evoluat nume precum Giovanni van Bronckhorst, Paul Gascoigne sau Kris Boyd.

Gică Hagi a fost apreciat de fanii lui Rangers

Gică Hagi (57 ani) a făcut parte din echipa care s-a impus la final, în fața unui public foarte cald. Au fost aproape 40 de mii de fani. Legendele internaționale convocate de Luis Figo s-au impus, scor 3-2, datorită reușitelor semnate de Carlos Marchena, Nuno Gomes și Ricardo Quaresma. Pentru Rangers Legends au înscris doi fotbaliști care au marcat istoria clubului scoțian, Paul Gascoigne și Shota Arveladze. Englezul, care se luptă cu dependența de alcool, a sărbătorit în lacrimi alături de jucătorii ambelor echipe!
Europa League
Gică Hagi, spectator de lux la finala Europa League! Ce a făcut după ce a ajuns la Sevilla
17/05/2022 LA 16:31
Hagi putea marca în minutul 13 din lovitură liberă, dar mingea sa a atins transversala. Fanii lui Rangers au fost vrăjiți de tehnica celui denumit în anii 90 "Maradona din Carpați".
Scoțienii s-au îndrăgostit de tehnica lui Gică Hagi. "Legendarul fotbalist din România a uimit fanii de pe Ibrox cu câteva momente de genialitate. A fost aproape de gol la o lovitură liberă în minutul 13 și a produs o pasă memorabilă cu călcâiul prin care l-a depășit elegant pe Vignal chiar înainte de a fi înlocuit în minutul 34. E clar de unde vine talentul lui Ianis" a scris Rangers Review.

Glasgow Rangers, 150 de ani de glorie

Glasgow Rangers este echipa cu cele mai multe titluri din istoria campionatului scoțian și este unde dintre marile echipe ale Europei. Rangers a trecut prin momente foarte grele în ultimii 10 ani, dar a renăscut și este din nou în prim planul fotbalului.
Cifrele lui Rangers
  • 150 de ani
  • 55 de titluri de campioană a Scoției
  • 33 de Cupe ale Scoției
  • 27 de Cupe ale Ligii în Scoția
  • Cupa Cupelor în 1972 (3-2 în finala cu Dynamo Moscova)
Romanian Liga I
Un club din play-off-ul Ligii 1 nu a primit licență pentru cupele europene! "Următorul pas e TAS!"
11/05/2022 LA 14:28
Romanian Liga I
CFR Cluj, o nouă victorie cu 1-0 în play-off-ul Ligii 1! Victoria cu Farul pune presiune pe FCSB
01/05/2022 LA 20:25