Everton începea o reconstrucție sub comanda lui Howard Kendall, managerul care le adusese ultimele două trofee interne. Vedeta echipei urma să fie Gică Hagi, dar mutarea nu s-a perfectat. „Regele” doar se instalase în Spania, la Real Madrid, și a fost imposibil de convins. Povestea a fost împărtășită de Gavin Buckland, într-un podcast special despre istoria grupării din Liverpool.
Pe atunci Everton începea să își reconstruiască echipa iar antrenor era Howard Kendall, cel care le-a adus de altfel și ultimele trofee. Printre principalele ținte se numărau marele Ian Rush dar și Gică Hagi. Transferul nu s-a mai efectuat însă, Hagi fiind la începutul carierei sale la Real Madrid iar prețul său prea mare. Toate detaliile au fost povestite de Gavin Buck, un autor al mai multor cărți despre Everton, într-un podcast, conform Liverpool Echo.
”E fascinant că am încercat să îl aducem pe Ian Rush. Am încercat să semnăm și cu Gheorghe Hagi. El era la Real Madrid în acel moment, dar costa mult prea mult. Howard a mers special în Spania pentru a încerca să îl convingă. Imaginați-vă cum ar fi fost ca Hagi să joace pentru Everton”, a afirmat el.
Liga
Agentul lui Dembele, sunat de reprezentantul unui club uriaș! Ziariștii au surprins momentul
ACUM 8 ORE

E Premier League

De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Africa Cup of Nations
Cupa Africii | Egipt și Guineea Ecuatorială, victorii la penalty-uri! Cum arată tabloul sferturilor
ACUM 9 ORE
Scottish Premiership
Rangers îi caută un înlocuitor lui Ianis Hagi! Ce român este pe lista scoțienilor
ACUM 10 ORE