Gică Hagi a vorbit despre noua aventură din cariera fiului său, care se află la a treia experiență în străinătate, după perioadele de la Fiorentina și Genk. Antrenorul Viitorului consideră că Ianis a impresionat de fiecare dată când a avut ocazia:
"Un singur lucru vreau să spun despre Ianis. La meciul cu Spania am fost în tribună și am dat un autograf unui copil care m-a recunoscut drept tatăl lui Ianis. Atât vă zic. Îl aveți, e al vostru. El trebuie să vorbească. Eu trebuie să vorbesc mai puțin, să fiu în linia a doua, să mă uit la el și să mă bucur de cariera lui. Când a jucat și a fost pe teren, a demonstrat că este unul dintre cei mai buni.", a spus Gică Hagi.
https://i.eurosport.com/2020/01/31/2766270.jpg
Fotbal
Presa din Marea Britanie, cuvinte mari pentru Ianis Hagi: "Creează momente de magie la Rangers"
16/08/2021 LA 16:54

Sfatul lui Dan Petrescu pentru Ianis

Și Dan Petrescu a comentat transferul lui Ianis Hagi la Rangers, spunând că mijlocașul a luat o decizie foarte bună. În același timp, antrenorul lui CFR Cluj consideră că Ianis va trebui să își arate cât mai rapid calitățile la formația scoțiană, antrenată de Steven Gerrard.
"Ianis a făcut un lucru extraordinar că a mers la Glasgow. Nu e un stil dur, doar pare. E un campionat foarte bun pentru el. Dacă joci la Rangers sau la Celtic este extraordinar. Dacă ar fi plecat la oricare altă echipă din Scoția mi-ar fi părut rău pentru el.
La Rangers are o echipă foarte bună, un antrenor extraordinar, un fost fotbalist care știe cum să îl poziționeze pe Ianis în teren. Nu știu dacă îi vor da timp, pentru că e împrumutat doar câteva luni. El trebuie să aibă un impact rapid pentru că nu o să-l aștepte nimeni.
Presiunea e fantastică, clubul este fantastic. Ei au cei mai mulți suporteri din Scoția. Am și jucat acolo cu Unirea Urziceni. Cunosc bine acest club și potențialul său. Acum depinde doar de el, eu îi urez multă baftă.", a declarat Petrescu la conferința de presă.
Ianis Hagi va fi împrumutat de Genk la Glasgow Rangers până la finalul sezonului, urmând ca echipa scoțiană să aibă clauză de cumpărare definitivă în valoare de 5 milioane de euro.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Fotbal
Ianis Hagi, dorit cu orice preț de Galatasaray! Prima ofertă a fost refuzată de Rangers
15/08/2021 LA 13:47
Fotbal
Ianis Hagi și-a revenit după accidentare și va juca cu Malmo în Champions League!
09/08/2021 LA 16:23