Fotbal

Gică Hagi, dezvăluire amuzantă. Ce a pățit când a mers în Scoția să îl vadă pe Ianis

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Gică Hagi, amuzat de situația în care s-a aflat în Scoția

Credit imagine: Reuters

DeCristian Mihala
19/06/2020 la 10:48

Ianis Hagi a reluat antrenamentele la Rangers, după 14 săptămâni de pauză, iar antrenorul Steven Gerrard a spus că românul s-a întors într-o formă incredibilă. Gheorghe Hagi e mândru de băiatul său și a povestit în presa din Scoția un episod inedit.

Generaţia actuală a uitat de cea de "aur". Gheorghe Hagi a povestit că, într-una dintre vizitele sale în Scoţia, a fost oprit pe stradă pentru poze, dar nu pentru că ar fi fost recunoscut drept un fost mare fotbalist, ci pentru că era tatăl lui Ianis. "Au venit copii la mine care m-au rugat să fac o poză cu ei, pentru că sunt tatăl lui Ianis", s-a amuzat "Regele".

"Aparent, acum sunt cunoscut drept tatăl lui Ianis. Au venit copii la mine care m-au rugat să fac o poză cu ei pentru că sunt tatăl lui Ianis. Ei nu ştiu cine sunt. Trebuie să recunosc că devin foarte sensibil când îl văd că joacă pentru ţara noastră. Eu nu mă implic în alegerile carierei lui, îl las pe el să aleagă. De exemplu, el a decis să meargă la Genk. Tot ce pot să fac este să-l sfătuiesc, însă toate deciziile şi le ia singur. El este acum la Rangers cu Steven Gerrard şi lucrul acesta îl va ajuta să se dezvolte. Sper ca într-o zi cluburile importante să se lupte pentru semnătura lui", a spus Hagi, într-un interviu acordat site-ului scottishsun.co.uk.

Europa League

Leverkusen, Sevilla, Wolves și Basel completează tabloul sferturilor de finală în Europa League

06/08/2020 LA 22:00

Ianis Hagi, lăudat de Gerrard

Ianis a semnat cu Rangers un contract pe o perioadă de 3 ani. 3,5 milioane de euro i-a costat pe scoţieni mutarea de la Genk. Ianis a spus că este impresionat de tot ce a găsit la Rangers. După 14 săptămâni, a revenit la antrenamente şi a povestit cum s-a simţit în pandemie.

A fost uşor, a trebuit să fac ceea ce-mi place. M-am antrenat. Sunt norocos că locuinţa familiei mele, din România, are o curte mare, aşa că am putut să ating mingea. În toate aceste săptămâni m-am antrenat cu mingea. Nu a fost atât de dificil pentru mine | Ianis Hagi

"E un transfer foarte bun pentru club. Ca jucător e fantastic, dar cel mai important pentru mine este el ca persoana. Un om fantastic, mereu dornic să înveţe şi să progreseze. S-a întors într-o formă incredibilă.Vorbim despre cineva care a absorbit, la virgulă, fiecare informaţie. Grăsimea şi greutatea corpului său sunt într-o stare perfectă în acest moment. Suntem gata să punem ceva muşchi pe el şi să-l facem mai puternic. E la fel de nerăbdător ca mine", a spus Steven Gerrard despre Ianis, potrivit Scottish Sun.

Premier League

Gerrard, invitat la petrecerea de titlu a lui Liverpool. Un caracter uriaș: de ce a refuzat Stevie G

01/08/2020 LA 15:46
Scottish Premiership

Ianis Hagi este starul lansării noului echipament al lui Glasgow Rangers

01/08/2020 LA 09:57
Subiecte asemănătoare
FotbalSteven GerrardIanis Hagi
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol