Generaţia actuală a uitat de cea de "aur". Gheorghe Hagi a povestit că, într-una dintre vizitele sale în Scoţia, a fost oprit pe stradă pentru poze, dar nu pentru că ar fi fost recunoscut drept un fost mare fotbalist, ci pentru că era tatăl lui Ianis. "Au venit copii la mine care m-au rugat să fac o poză cu ei, pentru că sunt tatăl lui Ianis", s-a amuzat "Regele".
"Aparent, acum sunt cunoscut drept tatăl lui Ianis. Au venit copii la mine care m-au rugat să fac o poză cu ei pentru că sunt tatăl lui Ianis. Ei nu ştiu cine sunt. Trebuie să recunosc că devin foarte sensibil când îl văd că joacă pentru ţara noastră. Eu nu mă implic în alegerile carierei lui, îl las pe el să aleagă. De exemplu, el a decis să meargă la Genk. Tot ce pot să fac este să-l sfătuiesc, însă toate deciziile şi le ia singur. El este acum la Rangers cu Steven Gerrard şi lucrul acesta îl va ajuta să se dezvolte. Sper ca într-o zi cluburile importante să se lupte pentru semnătura lui", a spus Hagi, într-un interviu acordat site-ului scottishsun.co.uk.

Ianis Hagi, lăudat de Gerrard

Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Suporterii României, invitați să susțină naționala în Liechtenstein la ultimul meci din preliminarii
ACUM 19 ORE
Ianis a semnat cu Rangers un contract pe o perioadă de 3 ani. 3,5 milioane de euro i-a costat pe scoţieni mutarea de la Genk. Ianis a spus că este impresionat de tot ce a găsit la Rangers. După 14 săptămâni, a revenit la antrenamente şi a povestit cum s-a simţit în pandemie.
A fost uşor, a trebuit să fac ceea ce-mi place. M-am antrenat. Sunt norocos că locuinţa familiei mele, din România, are o curte mare, aşa că am putut să ating mingea. În toate aceste săptămâni m-am antrenat cu mingea. Nu a fost atât de dificil pentru mine | Ianis Hagi
"E un transfer foarte bun pentru club. Ca jucător e fantastic, dar cel mai important pentru mine este el ca persoana. Un om fantastic, mereu dornic să înveţe şi să progreseze. S-a întors într-o formă incredibilă.Vorbim despre cineva care a absorbit, la virgulă, fiecare informaţie. Grăsimea şi greutatea corpului său sunt într-o stare perfectă în acest moment. Suntem gata să punem ceva muşchi pe el şi să-l facem mai puternic. E la fel de nerăbdător ca mine", a spus Steven Gerrard despre Ianis, potrivit Scottish Sun.
Scottish Premiership
Ianis Hagi, lăudat de Steven Gerrard! Românul a primit cea mai mare notă în meciul cu St. Mirren
25/10/2021 LA 07:18
Premier League
Cum a luat naștere rivalitatea dintre Manchester United și Liverpool
23/10/2021 LA 21:17