Ianis Hagi a fost cumpărat definitiv de Glasgow Rangers săptămâna trecută pentru 3,5 milioane de euro, iar Gheorghe Hagi a oferit și el prima reacție. Regele a oferit un interviu pentru Heart and Hand în care a discutat despre transferul fiului lui la vicecampioana Scoției. Jurnaliștii scoțieni l-au introdus pe Gică Hagi prin intermediul poreclei lui, "Maradona din Carpaţi".
"Hagi este legenda fotbalului din România. A avut 124 de apariţii în tricoul echipei naţionale, din 1983 până în 2000, fiind al doilea cel mai selecţionat fotbalist după Dorinel Munteanu, care a jucat 134 de meciuri. Împarte primul loc cu Adrian Mutu la numărul de goluri înscrise pentru echipa naţională, 35", au scris scoțienii în deschiderea materialului lor.

Gică Hagi, despre transferul lui Ianis la Rangers

Europa League
Gică Hagi, spectator de lux la finala Europa League! Ce a făcut după ce a ajuns la Sevilla
17/05/2022 LA 16:31
Ianis a fost dorit în primul rând de Steven Gerrard, care a fost un mare jucător, un adevărat lider, un învingător, cu o mentalitate extraordinară. Sunt convins că Ianis va învăța multe lucruri de la el, iar asta îl va ajuta să progreseze din punct de vedere mental, tactic și fizic.
Rangers este un club foarte mare, cu o istorie imensă, cu tradiție în Europa, iar jucătorii au o mentalitate de învingători. Fanii sunt fantastici și orice club i-ar dori. Suntem foarte fericiți că Ianis a semnat cu Rangers, iar Ianis va deveni acum mai bun. I-am spus că Rangers este clubul ideal pentru el.
Acolo (n.r. Ibrox Park) am jucat cu Steaua, în Liga Campionilor, apoi cu Galatasaray. Prima dată am pierdut, apoi am remizat, meciurile cu Rangers au fost mereu dificile. Aveți un public fantastic, atmosfera e grozavă, iar acest lucru ajută mult echipa.

Ianis Hagi, jucătorul lui Steven Gerrard

Ianis Hagi a devenit oficial noul fotbalist al lui Rangers începând cu 30 iunie. Tehnicianul lui Rangers, Steven Gerrard, a fost convins de evoluțiile lui Hagi Jr. Ianis a înscris trei goluri în 12 apariții pentru Rangers înainte ca fotbalul din Scoția să fie suspendat pe 13 martie. De atfel, campionatul a fost suspendat definitiv, iar Celtic a primit tilul de campioană.
https://i.eurosport.com/2020/06/02/2827070.jpg
Scottish Premiership
Ianis Hagi, dezvăluiri dure despre cea mai grea perioadă a carierei! "Nu-mi mai simțeam genunchiul"
16/05/2022 LA 08:47
Premier League
Coutinho, primul jucător care pleacă de la Barcelona în vară! Ce sumă va plăti Aston Villa
11/05/2022 LA 19:29