Situația lui Ianis Hagi rămâne una incertă, el find împrumutat de cei de la Genk la Glasgow Rangers până la finalul acestui sezon. Presa din Scoția a anunțat că Rangers se gândește să renegocieze termenii unui transfer definitiv. Într-un interviu pentru Telekom Sport, Gică Hagi a vorbit despre situația lui Ianis.
El e împrumutat la echipă, se vorbeşte prea mult! El e foarte bine la club, sunt foarte mulţumiţi de ei, el e încântat de ce a găsit acolo. S-a simţit foarte bine şi atât. Vom vedea ce se va întâmpla! Nu în fiecare zi se schimbă, o dată aşa, o dată aşa. El are hârtie că a plecat de la Genk, au hârtie cei de la Rangers dacă e să-l cumpere, depinde de ei, dar nu tragem o concluzie în fiecare zi
Dar nu cred că Ianis o să ducă lipsă de oferte, chiar dacă nu vreau iar să fiu răutăcios... Am citit un titlu şi preia toată lumea: Ianis, refuzat. Când a fost Ianis refuzat? Eu ştiu că Ianis a fost semnat de un club, a fost plătit, i s-a dat, a jucat în UCL, a făcut-o foarte bine, apoi a fost o perioadă când nu a mai jucat. De ce? Nu ştim! După aceea jucătorul a zis vreau să joc, atunci clubul l-a cedat, nu l-a refuzat pentru că şi de la vară Ianis are contract cu Genk. Un tânăr care joacă şi o face bine, nu e refuzat.
Fotbal
Messi denunță știrile false: ”Bine că nu îi mai crede nimeni!” Ce l-a enervat pe starul Barcelonei
09/04/2020 LA 19:54
Ianis e jucătorul numărul 1 în România care a performat în Europa, da? A jucat în Europa şi a avut cea mai bună prestaţie. După a venit criza şi Ianis nu poate fi refuzat după cum a jucat în Europa şi în campionat

Gică Hagi vrea oprirea sezonului cu CFR Cluj campioană

Patronul celor de la Viitorul a vorbit și despre situația din Liga 1, campionatul fiind oprit pe timpul stării de urgență. Hagi crede că sezonul 2019/2020 ar trebui abandonat.
Pentru mine e mai important sezonul care vine. Sezonul care se termină, să se termine aşa cum e. S-a jucat deja 70-75% din meciuri. Cum ne-a prins, asta e. Şi să vină cei din Divizia B... oricum voiam campionat cu 18 echipe. Să vină şi cele din B şi să se ia de la zero. E criză!
Preocuparea numărul 1 trebuie să fie cum ne organizăm de la anul încolo. Eu văd că şi la UEFA şi la FIFA preocuparea lor e ce fac de la anul, nu acum. De aceea au amânat un an de zile turneul final. Mai contează sfârşitul de campionat, când pericolul numărul 1 e sănătatea?
După aceea, noi trebuie să dăm tururi de calificări, să jucăm din două în două zile... Atunci nu mai contează jucătorul. Lasă-i să joace, doar să fie acolo şi să jucăm meciurile doar ca să fie. Şi fără spectatori... Cum să joci fotbal fără spectatori? Fotbalul se joacă numai cu suporteri în tribună, restul e comedie. Păi aia e miuţă ca pe stradă. Lasă să se liniştească totul şi să se plece de la un nou concurs. Dar de la început. Şi să ne gândim la organizare.
Şi dacă pierdem... Ce pierdem (n.r. - despre faptul că echipele pierd banii din drepturile TV)? Le recuperăm, ne daţi de la anul încolo. Noi în loc să ne preocupăm de această faptă dură, riscăm să jucăm şi să ne îmbolnăvim. Joci un meci, se îmbolnăveşte unul, ce facem? Nu mai joacă ăla, se întrerupe, ce facem?
O criză mondială nu se tratează în două luni. Nu se termină în două luni, nu trebuie să ne preocupăm noi de campionatul care s-a jucat deja. Liverpool e campioană că e pe primul loc. Cum e CFR la noi, campioană
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Națiunilor UEFA
#VOCE Generația Euro 2016. Așteptări, bucurii și dezamăgiri. Ce mai fac acum jucătorii de atunci
ACUM 12 ORE
Fotbal
Fatih Terim, subiectul unui documentar de excepție! Cum i-a convins pe șefii Galatei să-l ia pe Hagi
18/09/2022 LA 10:55